27hónapos gyermeked tud páros lábbal ugrálni? Elrugaszkodni a földtől?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 11:46
11/18 anonim válasza:
20 hónapos korában kezdett el páros lábbal ugrani.kisfiú, 8 hónaposan indult el
12/18 anonim válasza:
19 hónapos a fiam, pár hete kezdett páros lábon ugrálni. Utánozta a nagy testvérét, így sikerült neki.
Ő is váltott lábbal lépcsőzik, és előfordul, hogy felfelé nem kapaszkodik, mert visz valamit a kezében. Én meg ott ugrálok mögötte, le ne essen :-) 1-1 lépcsőfokot lefelé is megpróbál lejönni kapaszkodás nélkül, de azt még nézni is rossz!
13/18 anonim válasza:
28 hónapos, és egy ideje már ugrál. Nem mindig sikerül szépen, de igyekszik:)
14/18 anonim válasza:
Szia! 28 hónapos a kisfiam és még nem tud páros lábbal ugrani. Próbálom neki tanítani az alsó lépcsőfokról, de váltott lábbal ugrik le. Az óvónő szerint 3 éves korra kell, hogy tudják, de még akkor sem megy mindenkinek. Az sem katasztrófa.
16/18 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam 2éves kortól kell ezt tudniuk.Nagyon nem paráztam be,csak a szomszéd fiú ki ennyi idős mint lányom,már régóta ugrál.Kislányom csak rugozik.Tudom nem egyformák.1évesen tanult meg járni,de akkor már beszélt.Tudott egy pár szót.Köszi mindenkinek.
2011. jún. 16. 20:54
17/18 anonim válasza:
Az enyém is tudott úgy másfél éves kora körül, aztán "elfelejtett", most újra megy neki, 28 hónaposan, de nem igazán páros lábbal, az egyik lába hamarabb emelkedik, de van olyan pillanat, hogy mindkettő a levegőben van.
18/18 anonim válasza:
A sógornőm óvónő. Pont erről beszélgettünk a múltkorában, mert 19 hónaposom kábé 2 hónapja szeret "ugrálni", azaz rugózik, majd érdekes technikával egyik lábáról a másikra "ugrik". Szóval tételezzük fel, hogy ez valami ugráskezdemény. Szóval a sógornőm mondta, hogy a kiscsoportosok közül sokat ők tanítgatnak ugrálni, mert még nem tudnak, de azt mondta, hogy 1-2 hónap alatt megy nekik. Tehát semmiről sem vagyunk lekésve, sem az én fiam, sem a tied.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!