27hónapos gyermeked tud páros lábbal ugrálni? Elrugaszkodni a földtől?
igen,jó pár hónapja,ő is ennyi idős,most egy ideje az egy lábon ugrálás a menő,a másikat meg felemeli mint a gólya.meg ugrálókőtélel próbálkozik,az még nem megy,az nagyon összetett.
Nálatok?
Huh, én leszek a kakukktojás, a lányom 18 hónapos és már páros lábbal ugrál, a földön is.
Viszont szerintem nem a te babád van lemaradva, hanem ezt az enyém kezdte nagyon korán, nem hiszem, hogy aggódnod kellene. A barátnőm kisfia most két éves és még ő sem tud, de nem is érdekli. Okos, erős, ügyes kissrác, csak nem érdekli az ugrálás.
Úgyhogy szerintem ne aggódj, majd ha rákap az ízére, ő is megtanulja, nem győződ majd leültetni:)
Már nagyon régóta, úgy 13-14 hónapos korától. Mondjuk ő mindent sokkal korábban kezdett, rendkívül mozgékony.
Jelenleg már lépcsőzik fel le és nem egy egy fokot, hanem teljesen úgy, mint mi...szinte szalad a lépcsőn bármelyik irányba :( Engem meg a frász kerülget mikor esik el.
2 éves kislány
Az én lányom 14 hónapos kora óta ugrál páros lábbal... Ágyon, földön, bárhol. 10 hónaposan kezdett el járni.
20 hónapos kislány édesanyja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!