Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves és 1 hós a kislányom,...

2 éves és 1 hós a kislányom, nem zavarja egyáltalán ha kakis, vagy csupa pisi, néha pisil a wc-be ha elviszem, de amúgy nem akar, miért?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 17:06
 1/2 anonim ***** válasza:

szia

az én lányom csak 14 hónapos leakarnám szokatni a nyáron a pellusról pont ezt mondtam magamban hogy

ezt a gyereket nem zavarja ha kakis és pisi a pellus pedig hát elég terebélyeset kakál na és a szaga :)

nem tudom hogy sikerül e a nyár alatt szobatisztává varázsolni

lehet hogy még a te lányodnak sincs megérve a kis agya a szobatisztaságra...

2011. jún. 4. 19:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Olyan nincs,hogy egy 2 évesnek nincs megérve a bukója a szobatisztaságra!

Lányom 23 hónapos. Dettó ugyan az,mint nálad: a pisi,kaki jó helyen van a pelusban,az se baj,ha kicsípi a popsit!

Na,én elővettem a bilit (sima,egyszerű bili),és néha kopasz fenékkel ráültettem-ha akarta- Volt,hogy bele pisilt;nem sokszor,de akadt rá példa. Aztán 4 nappal ezelőtt úgy döntöttem,ideje változtatni a dolgokon (mikor bele sikerült pisilni este a bilibe,akkor nagyon meg lett dícsérve,látta,hogy ez egy jó dolog.Persze az más kérdés,hogy másnap este megint a szőnyegre pisilt...) Reggel eldugtam a pelenkát,és azt mondtam Neki,hogy nincs! Bili van,ide kell pisilni,kakálni! Hát,nem volt egyszerű,de ma a 4. nap,már csak 2x volt baleset-egy pisis és egy kaksis. Az első nap nagyon nem akart bilizni,pedig az nap reggel ügyesen pisilt a bilibe. De végül csak sikerült :)

Első szülött lányunkkal ugyan így csináltam: eltettem a pelenkát,de annyi volt a különbség,hogy Ő már 2 napja betöltötte a 2-t,és nála elsőre tiszta maradt a bugyi...2 hét telt el,már éjjel sem volt rajta pelus.

Egy 14 hónaposnak még nem kell szobatisztának lennie,ő még valóban nem biztos hogy tudja kontrollálni a dolgot-persze vannak kivételek,egyet én is ismerek-aki 1,5 évesen már szoba és ágy tiszta volt- ,de egy 2 évesnek már illik biliznie,ha máskor nem,de nappal!

Sok sikert!!

2011. jún. 4. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!