Szobatisztaság.2 éves a kislányom, de még csak utólag szól, hogy pisi vagy kaki, de előtte sosem. Van még remény, hogy nyáron (legalább nappalra) lekerüljön a pelus? Nálatok hogy volt? Fokozatosan, vagy szinte egyik napról a másikra?
Ha kint vagytok, valami strapabíróbb részen (telek, vízpart) - akkor megpróbálhatod, hogy nem adsz pelust és alsóruhát rá.
Így hamarabb szobatiszta lesz, mert rájön, hogy nem jó, ha lecsurgatja magát.
Kisfiam szeptemberben lesz 2,5-éves,nála is ugyanaz a helyzet mint nálatok.Mi amióta meleg van próbálgatjuk a szobatisztaságot nem sok sikerrel.:(:(
Mindig olyankor szól amikor már folyik a pisi,ha meg kérdezem akkor mindig azt mondja nem kell.Bilire egyáltalán nem ül rá,szűkítőre is néha csak.Ha kint vagyunk nem adok rá semmit,de ha megyünk valahova muszáj.Nem tudom sikerül-e ezen a nyáron leszokni,nem akarom erőltetni se mert azt már észrevettem,h akkor idegesebben válaszol,h nem kell pisilni!!!
Az enyém is ezt csinálja, amit leírtál. :-) Bár kakival még nem csinálta, de megmutatja hova pisilt. A napokban kihoztam neki a fűrdőből a bilit, hogy nézd mit hoztam, ide teszem ha pisilned kéne, ide kell jönni (egyébként szóban tudja mit kell és hova produkálni, mondja is, csak nem azt csinálja). Erre fogta a bilit, közölte hogy nem kell, és visszavitte a fürdőbe. :-)
20 hós a kisasszony
Szia.
Az én kislányom 20hónapos és szobatiszta,csak éjjelre kell pelus.Nálunk úgy történt,hogy mindig mutatta a pelusba mikor pisil.Levettem róla,és mentünk wc-re,pisilt és mi megtapsoltuk:) nagyon örült neki,fülig ért a szája.Onnantól kezdve már csak a wc-be pisil,kakil,mutatja és már megyünk is,és elvégzi a dolgát,ha kész mondja NA :)mi meg tapsikolunk neki :)
És ez egyik napról a másikra történt szinte :)
Sokszor már az éjjeli pelus is száraz marad:)
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!