Kismama28 kérdése:
Hogyan tudom segíteni a kislányom, hogy elengedje a pisit? Mindig szól, hogy pisi lesz, mindig ráül a bilire, wc-re, de nem megy neki. Miért?
Figyelt kérdés
Kislányom márciusban múlt 2 éves. Kb 2 hete úgy döntött, hogy nem kell neki pelus. Le is vettem róla, szólt is hogy pisi lesz, de eleinte becsurgott, aztán már ráült a bilire, sőt még a Wc-re is, de hiába ül rá, nem tudja elengedni a pisit (fűben guggolva sem), de ahogy felhúzom rá a bugyit, rögtön pisil. Egy egy siker persze volt, sőt volt, hogy egy nap csak 1 "baleset" volt, de mindig többször kellett leülnie, mert szólt, ráült várt,2011. júl. 5. 11:31
1/4 anonim válasza:
próbáld meg elterelni ilyenkor a figyelmét,rá öltük a bilire és mutass neki valami érdekeset,egy legyet,vagy egy pókot vagy valami érdekes játékot vagy beszélj neki valami másról,esetleg meséld el neki,hogy mit fogtok csinálni ha ő már pisilt.igy nem akarja nem figyeli annyira görcsösen és talán becsorog a pisi.
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy már próbáltad, annyira kézenfekvő, de ha megnyitnád a csapot-- attól rendszerint összepisilik magukat...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen már próbáltam a csapot, de nem jött be, és játszani is próbáltunk a bilin ez egyszer egyszer be vállt, de nagyon feszültnek tűnik a kicsi, olyan mintha félne elereszteni.
2011. júl. 6. 09:43
4/4 anonim válasza:
Akkor talán próbáld megnevettetni, vagy énekelni. Nem tudom, nem lehetséges, hogy valami rossz élménye társult a bilizéshez? Mi lenne, ha megváltoztatnál valamit a körülményeken, például új bilit kapna vagy egy wc-ülőkét vagy bevinnéd a szobába a bilit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!