Nem szeret a két éves kisfiam. Mit rontottam el?
hm :)
mostanában nálunk is így van de én örülük neki
lányom 14 hónapos most a férjem másik melóhelyen dolgozik többi ideje van ránk és a lányom igazából most kezdett közeledni felé előtte csak én én és én..
de mióta apa itthon van a kisasszony is hozzá bújik
apa apa.. stb..
de én örülök és nem vagyok féltékeny
hiszen tudom hogy engem is szeret :)
ne aggódj ilyenek a gyerekek !!
Te vagy számára a biztonság, kicsi szíve tele van irántad szeretettel. De már elég okos ahhoz, hogy felismerje, vannak fiús dolgok, vagy egyszerűen azt, hogy apával is lehet tök jókat játszani. Esetleg olyan dolgokat is csinálni, amitől anya haja az égnek áll(birkózni, kis labdával dobálózni stb.:-)
Az én kisfiam 2,5 éves, amint az apja belép munka után az ajtón, követi, míg átöltözik, lesi, mikor végez a vacsorával, ha épp nem együtt eszünk. Aztán engem elküld pakolászni, mosogatni, bezárja szobája ajtaját és együtt vidámkodnak.
Olvastam erről, teljesen természetes dolog. Ez is egyfajta próbája annak, mire mennek anya nélkül, annak biztos tudatában, hogy anyához bármikor vissza lehet menni!
Utolsó vagyok.
Ami még fontos, és örülni kell neki, megtapasztalja a gyerek, hogy apára is számíthat, ha a helyzet úgy hozza. Kezd világossá válni számára, hogy nem él már olyan szimbiózisban anyával, mint eddig. Ez jó, kell az önállósodáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!