Más 3 éves lánya is ilyen, vagy én rontottam el valamit, amit majd nagyon megbánok?
Az utóbbi időben azt vettem észre a 3 éves lányomon,hogy ha együtt vásárolunk akkor mindig ruhát, és kiegészítőket nézeget,sosem játékot.A nagyobb fiú,ha vele vásároltunk akkor mindig a kisautók,labdák,szóval a játékok érdekelték.De a kislány minden boltban rögtön a cipőket,kis szoknyákat,napszemüvegeket,kis táskákat,csatokat,hajgumikat figyelgeti.
Itthon is a játék gyanánt a cipőimben billeg,és a táskáimban pakolgat,fésülködik,öltözködik.Igazi kis hölgy.
Más kislánya is előnyben részesíti ezt a játékkal szemben?
Nőből van:)
Szerintem természetes, én is ezeket nézegettem még kiskoromba a boltokban:)
Köszi a gyors válaszokat.Az a furi,hogy a fiú mindig zsírkrétát,könyvet,szÍnezőket vetetett magának.Ennek meg mi kell?Lábujjas papucs meg napszemüveg.:)
Én is attól tartok,hogy később kis divatbolond "plázacica" lesz.:))
Kiskoromban én cipőmániás voltam, de csak a márkás tetszett.
Háááát nem akarlak elkeseríteni, de a mai napig rengeteg pár cipőm van és imádok cipőt venni. Mind márkás, drága cipő. Szóval én nem nőttem ezt ki.
Most a kisfiamnak is rengeteg cipőt veszek.
Lehet, hogy nálam ez valami betegség, amit sosem növök ki:s
Az én lányom két éves, ő is nagyon szeret öltözködni. Másfél éves még nem volt mikor a vállára akasztotta a táskámat és azzal járkált. persze, mert ezt látta tőlem.:-)A ruhákat jujj felkiáltással válogatja, próbálgatja, meg tudja mondani melyiket kitől kapta. Itthon állandóan valamelyik felnőtt cipőjében billeg. Ennek ellenére nagyon szereti a könyveket, szeret rajzolni is, szaladgálni, homokozni.
Ha megtalálod az egyensúlyt, nincs baj az öltözködési mániájával, de ne csak ebből álljon a napja! meg persze nem kell minden marhaságot megvenni neki, de ha ilyeneken aggódsz akkor nem is hiszem, hogy megteszed!
Egésznapja neki sem ebből telik.De látja tőlem.És ha megyünk valahova már szó nélkül a fürdőszobába van és készülünk ahogy egy lánynak kell.....
2 éves tükör előtt állós kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!