Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más 3 éves lánya is ilyen,...

Más 3 éves lánya is ilyen, vagy én rontottam el valamit, amit majd nagyon megbánok?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben azt vettem észre a 3 éves lányomon,hogy ha együtt vásárolunk akkor mindig ruhát, és kiegészítőket nézeget,sosem játékot.A nagyobb fiú,ha vele vásároltunk akkor mindig a kisautók,labdák,szóval a játékok érdekelték.De a kislány minden boltban rögtön a cipőket,kis szoknyákat,napszemüvegeket,kis táskákat,csatokat,hajgumikat figyelgeti.

Itthon is a játék gyanánt a cipőimben billeg,és a táskáimban pakolgat,fésülködik,öltözködik.Igazi kis hölgy.

Más kislánya is előnyben részesíti ezt a játékkal szemben?

2010. aug. 7. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:
ár most látszik, hogy igazi nő. az én lányom is ilyen volt. Az egyik barátnőm gyerekruha boltban dolgozik. Míg mi beszélgettünk, a lányom nézelődött a fogasokon... és mindig kiválasztotta a legújabb ruhát, mindig pont a saját méretében.:) itthon előszeretettel az én cipőimben szaladgált (a 23 hónapos lányom már most!). Imádta a sminkszereimet kipakolni, boldog volt ha kifestettem a körmét gyerekeknek való körömlakkal... Ma már 15 éves és egyáltalán nem lett sem divat őrült, se nem öltözik kihívóan... kinőtte a gyerekkori mániát :) Egyébként sok hasonló habitusú kislányt ismerek, óvónő voltam...
2010. aug. 7. 17:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Nőből van:)

Szerintem természetes, én is ezeket nézegettem még kiskoromba a boltokban:)

2010. aug. 7. 17:04
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat.Az a furi,hogy a fiú mindig zsírkrétát,könyvet,szÍnezőket vetetett magának.Ennek meg mi kell?Lábujjas papucs meg napszemüveg.:)

Én is attól tartok,hogy később kis divatbolond "plázacica" lesz.:))

2010. aug. 7. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Kiskoromban én cipőmániás voltam, de csak a márkás tetszett.

Háááát nem akarlak elkeseríteni, de a mai napig rengeteg pár cipőm van és imádok cipőt venni. Mind márkás, drága cipő. Szóval én nem nőttem ezt ki.

Most a kisfiamnak is rengeteg cipőt veszek.

Lehet, hogy nálam ez valami betegség, amit sosem növök ki:s

2010. aug. 7. 19:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen voltam kislányként :-) Nem beteges, nekem se lett semmi bajom :-)
2010. aug. 7. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 2 éves és cipő és ruha mániás, már most 10 táskája van legalább.Mindig a tükör előtt illeg.A napszemüvegről nem is beszélek.a boltba bevinni nem lehet mert az összes ruhát, cipőt, táskát felpróbálná!Még sorolhatnám.
2010. aug. 8. 13:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Utolsónak,aranyos lehet,az enyém is az,csak nem akarom,hogy ekörül forogjon neki a világ.Annyi kreatív játékunk van,ez meg csak a csatokkal foglalkozik.
2010. aug. 8. 13:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Az én lányom két éves, ő is nagyon szeret öltözködni. Másfél éves még nem volt mikor a vállára akasztotta a táskámat és azzal járkált. persze, mert ezt látta tőlem.:-)A ruhákat jujj felkiáltással válogatja, próbálgatja, meg tudja mondani melyiket kitől kapta. Itthon állandóan valamelyik felnőtt cipőjében billeg. Ennek ellenére nagyon szereti a könyveket, szeret rajzolni is, szaladgálni, homokozni.

Ha megtalálod az egyensúlyt, nincs baj az öltözködési mániájával, de ne csak ebből álljon a napja! meg persze nem kell minden marhaságot megvenni neki, de ha ilyeneken aggódsz akkor nem is hiszem, hogy megteszed!

2010. aug. 8. 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy nem a fiad billeg a tükör elött és nézegeti a csatokat meg a tasikat....jól van ez igy:)
2010. aug. 8. 15:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Egésznapja neki sem ebből telik.De látja tőlem.És ha megyünk valahova már szó nélkül a fürdőszobába van és készülünk ahogy egy lánynak kell.....

2 éves tükör előtt állós kislány anyukája.

2010. aug. 8. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!