3,5 éves Kisfiam 23 kg és 110 cm. Ez sok? Ducinak számít?
Sokszor veszem észre, hogy nehezem megy, mert összeérnek a combjai. Amúgy nem lóg rajta a felesleg. Pici pocak na és a combik...
6-7 évesekre való nadrágokat kell venni Neki a pocakja miatt.
Nem eszik többet (SŐT) mint a 2,5 éves Öcsi, de a kicsi vékonyka, Ő meg husis.
Szerintetek egy 3,5 éves gyereket fogyókúráztatni kellene (szomszéd néni beszólt pár hete és azóta is minden nap megjegyzi) :(
Nem kap csokit, cukrot, csak tejes nasikat esznek (krémtúró, túró rudi, kinder pingui stb...)
Mi a véleményetek?
Már kezdem elhinni, hogy valamit rosszul csinálok :(
"Kedves Utolsó! Köszi, hogy ilyen kedves vagy!"
Hiába esik rosszul, fel kell dolgoznod a tényt. Majd a doki is megfogja mondani, bár nem szívesen teszik, húzzák-halasszák mig lehet mert ebböl úgyis csak harag van, de az fog igazán rosszul esni.
3,5 éves, 25 kilósan, combjai összeérnek, orvosi segitséget kell kérned.
Értem én hogy semmivel sem eteted másként mint más szülő, de itt minden bizonnyal valami lappang a háttérben, lehet pajzsmirigy, genetika, ki tudja még mennyi minden.
Ennek az eredménye lehet cukorbetegség már meglepően fiatalon, iskolás ovis csufolódások átélése, érrendszeri őroblémák, dehát ezt te is tudod, hisz ezért vetetted fel a kérdést.
Még most kell tenned ez ellen, most könnyebb mint mikor 10-12 éves lesz, doktorhoz és tanácskérés és ne mosd el duci, húsos becézgetésekkel ezt, a gyermek kövér, annyira hogy később biztosan az egészsége látja kárát.
Neked kötelességed ez ellen tenni, ez a te harcod.
-Ha nem egész nap a tv előtt ül a gyerek és csokit, chipset zabál mozgás nélkül-
Nem, nem zabál a tv előtt sem ropit, sem chips-et.
Mint írtam nem is ülnek a tv előtt.
Néhányan olyan "kedvesen" írtok, hogy nem tudom hová tenni!
Az ember azért ír ki kérdést, hogy támogatást, tanácsot kapjon...
Nem szapulást ismeretlen emberektől, hogy:
ne zabáljon a tv előtt, játszak vele többet stb...
Azt is írtam, hogy orvos-védőnő látta, többször kérdeztem már rá és mindketten (egymástól függetlenül) azt mondták, hogy nem KÖVÉR!
Ezért nem használtam szándékosan a kövér szót, hanem azt írtam, hogy husis...
Mindegy, köszi a támogatást!
A többieknek akik kedvesen válaszoltak: KÖSZÖNÖM Nektek!
Szép hétvégét Mindenkinek!
Én 1. osztályban voltam 23 kg (7 évesen)
de 5 éves unokatesóm 29 kg alkattól változó és a fiúknak +3-5 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!