3,5 éves Kisfiam 23 kg és 110 cm. Ez sok? Ducinak számít?
Sokszor veszem észre, hogy nehezem megy, mert összeérnek a combjai. Amúgy nem lóg rajta a felesleg. Pici pocak na és a combik...
6-7 évesekre való nadrágokat kell venni Neki a pocakja miatt.
Nem eszik többet (SŐT) mint a 2,5 éves Öcsi, de a kicsi vékonyka, Ő meg husis.
Szerintetek egy 3,5 éves gyereket fogyókúráztatni kellene (szomszéd néni beszólt pár hete és azóta is minden nap megjegyzi) :(
Nem kap csokit, cukrot, csak tejes nasikat esznek (krémtúró, túró rudi, kinder pingui stb...)
Mi a véleményetek?
Már kezdem elhinni, hogy valamit rosszul csinálok :(
Szerintem a gyerekorvost kérdezd meg, mi a véleménye. Csak úgy magadtól ne fogyóztasd, esetleg ne adj édességet, viszont sok gyümi, zöldség.
Az én kisfiam 4 éves lesz egy hónap múlva és 15-16 kg közt mozog. Kisebbként kis hurkás volt, aztán egyszer csak "nyúlt" egyet.
Vidd el orvoshoz,legalábbis én elvinném, egy vérvételt megér a dolog.
Az enyém 4 éves 105 cm és 15 kg. Rengeteget mozog, sok gyümölcs, napi egy kis nasi van, túró rudi vagy puding.Viszont kb 15 km-t lebiciklizünk naponta. Sokat jelent. Persze ő eleve a vékonyabb fajtába tartozik, de ha nem mozogna....vidd el orvoshoz én azt mondom. Nézzenek nála pajzsmirigyműkódest
"Kedves" Utolsó!
Köszi, hogy ilyen kedves vagy!
Azért mert 22 kiló, még nem jelenti az, hogy kövér, hiszen 110 cm magas.
Fiam 3 évesen 104 centisen volt 19 kiló.
Most 11 éves 49 kiló 154 cm magas és nem kövér.
Ha az lenne, akkor látnám
előző
ja és 26 hós lányom 14,5 kiló, 92,5 cm.
Szntén nem kövér, inkább nyúlánk.
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat!
Sok gyümölcsöt eszünk és mindennap van nyer zöldség.
Családi házban lakunk, sokat vannak az udvaron, kirándulunk (én nem autóval)
Gyermekorvos és a védőnő sem szólt még egy szót sem a súlyára-kinézetére.
Tényleg nem látszik ducinak. Magas a korához képest, mindenki azt hiszi, hogy 5 éves.
Csak a poci és a combik husisabbak...
Megemlítem még egyszer a gyerekorvosnak a témát.
Minden nap biciklizik, most, hogy jó idő van este 1/2 8-ig levegőn vagyunk.
Egész nap rohan...
Gondolhatod, 2 Fiú! Egész nap egy perc nyugtuk sincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!