Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Humoros eszmecsere a gyermeket...

Humoros eszmecsere a gyermeketekkel. Gyermeki beszólásokat várok. Megosztod?

Figyelt kérdés

Ma fürdés után kicsi fiam kinyilatkoztatta a nagy igazságot:

"anya szíp, okoss, apa buta":)

2011. máj. 26. 13:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem ki pontozgatott le mindenkit, én halálra röhögtem magam és már nagyon várom, hogy Lányom is dumáljon. 20 hós, még csak szavakat mond, elvétve 2szavas "mondatokat", de azért vmelyik nap beégetett az Intersparban. Jöttünk már el, ül a bevásárlókocsiban, körülöttünk jó sokan, mire felémhajol, megsimogatja a cicimet és mondja: " Aaanyaa, cici!" , és közben vigyorog, az emberek is, én meg fülig vörösödtem... :-)
2011. máj. 27. 08:00
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

szerintem e lepontozóbiztos is van olyan jó duma, mint a gyerekeké :o) Valószínűleg egy szürke kalapos köztisztvislő az illető.

2 éves kislányom ma borsófőzeléket ebédelt, előtte meg tortát sütöttünk, franciadrazséval a tetején. Kapott ebéd után egy szeletet, első dolga volt leeszegetni a drazsékat, majd kijelentette:

- Kérsz még borsótortát!

2011. máj. 27. 14:08
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Két éves kisfiam kedvenc elfoglaltsága mások ütlegelése a legkülönbözőbb tárgyakkal. Az általa “megkalapácsolásnak” nevezett tevékenységet általában kikövetelt bocsánatkérés, puszi, ellenkező esetben bünti követi.

A minap a rá és kishugára vigyázó Szomszédlány térdét püfölte meg egy játékkal.

- Na, ez fáj! Kérlek, ne csináld! – jajdult fel az áldozat, mire a kisfiam megbánást csöppet sem színlelve megrántotta a vállát és flegmán odavágta:

- Vegyél be gyógyszert!

a fiam számomra kedvenc dumája:

[link]

jó volt olvasni a többiek sztoriait, köszönöm!

2011. máj. 27. 14:30
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Unokahugom rákérdezett hogy mi az a lelenc gyerek. Anyukája próbálta elmagyarázni hogy vannak olyan gyerekek akiket nem visznek haza a szüleik... Mire ő rávágta " Tényleg??? De remélem te nem azért szültél hogy ne hozzál haza az ovodából?!"
2011. máj. 27. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!