Előfordul veletek is, hogy néha a totális őrületbe kerget a saját gyereketek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy hiába a te véred, meg akartad/vártad/szereted, egyszerűen néha komolyan halálra idegesít?
Vagy velem nincs valami rendben? :-(
2011. máj. 22. 19:00
21/24 anonim válasza:
"El kell hinni van olyan anya aki soha nem emeli fel a hangját és mindig higgadt,nyugodt.Kérdező,hát igen hihetted,hogy érkezik ilyen válasz.Bár ezt senki nem tudja elviselni.Kevesebben vagyunk higgadtabbak.Nem hazudom.Gyertek el,meglehet nézni.A gyerek ugyan ugy fog viselkedni,ahogy ti teszitek.Na mindegy őrjöngjetek!!!:)"
A teljesen nyugodt anyuka persze ahhoz ért, hogy bosszantson másokat.. Ez jó.. Hagyj rá mindent nyugodtan a gyermekre, mosolyogj csak rajta, tiniként majd az hiszi bármit megtehet, amikor olyan kamaszok közé kerül, mert anya úgysem haragszik rám..
22/24 anonim válasza:
Mi is tudjuk, hogy üvölteni rossz, van miatta lelkifurdalásunk is, ha mégis előfordul. Mindössze arról van szó, hogy emberek vagyunk, nem a halvérű fajtából, és nem szeretnénk megvárni, míg a gyerekeink a fejünk tetején meg a lakásunk romjain tácolnak. Időnként eszköztelennek érezzük magunkat a nevelés nagy feladatával szemben, ilyenkor kiborulunk, és kiabálunk, pedig tudjuk, hogy nem kéne. DE nem hazudunk magunknak és nem játszunk hülye szerepeket a gyerekeink előtt. És nem próbáljuk magunkat hibátlannak hazudni mások előtt sem.
23/24 anonim válasza:
Tényleg nem akartam ekkora vitát inditani.De mégis bántó,hogy a véleményemet így kezelitek.Semmi visszatartott dühről nálam nincs szó.Nem hívnám magam minta anyukának sem.De azt elmondom,hogy rengeteg dicséretet kapok a gyerekem viselkedése miatt.Orvos,védönő,bolt....Maximálisan megbízik bennem.Például ha több mindent szeretne megvetetni a boltban,akkor csak annyit mondok,hogy egyszerre elég ennyi,majd holnap veszünk.És nincs hiszti.De ez mindennel kapcsolatban így van.És igen összeszorul a gyomrom mikor egy anyuka az utcán a síró gyermekével küzd,rángatja és kiabál vele.De látom a nővéremet,akinél igen elszokott szakadni a cérna,néha felemeli a hangját a lányával és a fenékre verés sem maradt el.A kislánya rossz.Hiszem agresszió agressziót szül.Nos én ilyen vagyok.
24/24 anonim válasza:
Kérdés, hogy azért vagy ilyen nyugodt, mert a gyereked olyan temperamentumú, akinek elég annyit mondani, hogy "ennyi most elég", vagy az ok-okozati viszony esetleg fordított. Ne ítéld el azt, akinél időnként elszakad a cérna, lehet, hogy az ő gyerekével te sem bírnád még annyira sem. Vannak gyerekek, akik mindig-mindig, a végsőkig feszegetik a határokat, velük nehezebb bírni, de talán hosszú távon lehet, hogy ezeknek a gyerekeknek lesz jobb dolguk a mai világban. Az, hogy ők ilyenek, nem az anyukájuk hibája, hiszen két egyformán nevelt testvér közül lehet az egyik olyan, akinek elég egy csöndes szó, a másik meg olyan, akivel semmi nem válik be. Én az előbbi voltam, tesóm az utóbbi, nem szeretném ecsetelni, melyikünk mire vitte, de ő járt jobban a természetével, annyi szent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!