Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tudnám elaltatni a...

Hogy tudnám elaltatni a kisfiamat?

Figyelt kérdés

Próbálnám a 2,5 évesemet a rácsos kiságy után nagy ágyban altatni, helytakarékosság miatt.

Már nagyon sokmindent kipróbáltam, de semmi nem működik nála, én meg már nagyon kivagyok! Aludni nem akar, csak vihorászik, kimászkálna játszani, én meg idegeskedek. :(

Minden ötletet szívesen fogadok!

2011. máj. 12. 15:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A rendszer tényleg sokat segít, én is sajnálom felkelteni, de néha muszáj, mert ha hagynám délelőtt 10-ig is aludna néha és így az egész nap úszik. Reggel 8-fél 9-nél tovább nem hagyom aludni és ebéd után, két óra körül teszem le aludni. Minden nap mindig ugyan úgy, ugyan azokkal a mondatokkal kívánok jó pihenést és ugyanazok veszik körül az ágyában. Kutya formájú párna, két plüss cica és a kedvenc takarója alszik vele. Én az elején, mikor gyerekágyra szoktattam volt, hogy bezártam rá az ajtót, hogy nem tudjon kimászkálni. Kicsit drasztikusan hangzik, de ha belegondolsz a kiságynak is az volt a szerepe, hogy nem tudott kijönni, kimászkálni belőle. Volt, hogy hallottam kicsit motoszkált, de mikor megunta visszafeküdt az ágyába és elaludt. Arra mindig figyeltem, hogy ne legyen semmi veszélyes elérhető a számára!
2011. máj. 12. 22:54
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen, ezt is próbáltam, hogy rácsukom az ajtót, de sajnos nincs kulcs hozzá, bezárni nem tudom, lemászkál az ágyról, tudja hogy ott vagyok, és kiabál nekem.

Biztos a rácsok hiányoznak neki, de nem tudom mit csináljak vele. Már olyan magas, úgy félek, hogy kiesik belőle.

2011. máj. 13. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!