11 hetes kisfiamat nagyon nehezen tudom elaltatni. Rengeteget kell dajkálni egy-egy alvás elött. Állandóan sír. Sokszor a babakocsiban sem akar megmaradni ha nem tolom alatta. De volt hogy az sem segített. Mit tegyek?
lehet hogy hülyeségnek hangzik, de próbáld meg áthelyezni az ágyát, máshol altatni, nem mindig ugyanott. a radiesztézia, vagyis a földsugárzások mérése ma már egyre népszerűbb, lehet hogy érdemes megcsináltatni a lakásotokra. a babák nagyon érzékenyek rájuk. én pl. amikor szültem, ketten voltunk a kórteremben, egy gyakorlott 3. gyerekes anyukával. tudta mit kell csinálni, megszoptatta, elringatta a babát, de keskeny a kórházi ágy, utána mindig letette a mellette álló kosarába a gyereket. mindig felsírt 10 perc után legkésőbb. gyakorlatilag nem aludtunk semmit sem. amikor ő már hazament, én átraktam oda az én babámat a kosarával együtt, mert kényelmesebben fértem hozzá, erre az én lányom is sírni kezdett. amig az ágy másik oldalán volt, addig nem volt gondja, egyáltalán nem volt sírós (utána sem). ott vhogy nem érezték jól magukat.
próba szerencse! :-)
amúgy az én lányom is nemalvós, sokszor 1 óra volt mire elaltattam és aludt 20 percet. a hajamat téptem. semmit nem tudtam csinálni majdnem 1 éves koráig. kitartás! együttérzek.
Köszi a válaszokat!
Éjszaka szépen alszik ha végre sikerül elaltatni evés után akár 2 órával. De napközben zűrös. Nincs el egyedül sokszor ha beszélek hozzá is csak sír. Nincs az hogy eljátszik. Ölben akar lenni. Napközben a nappaliban is szoktam altatni mert van egy mózese amit ide oda tehetek tehát az sincs hogy egy helyen fekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!