Nappali alvás babakocsiban? Jó ez?
Figyelt kérdés
Ha napközben álmos a kislányom (5 hós), csak a babakocsiban hajlandó elaludni. Éjjel rendesen a kiságyban alszik. Ha napközben felviszem a szobába, egy órát is szenvednem kell vele, és nem is mindig járok sikerrel. Valami tipp?2010. júl. 7. 16:09
1/7 anonim válasza:
Az enyém 8 -9 hónapos koráig csakis babakocsiban aludt napközben. Aztán már nem mertem abban altatni, mert féltem, hogy ha felébred, kimászik belőle (kertes házunk van, a teraszon aludt, nem mindig voltam mellette, mert volt, hogy 3 órát is aludt). Aztán már a nagy ágyon altattam, máig azon alszik délután. Nem okozott semmi gondot az átállás. Egyébként a kocsiban soha nem ringattam, elég volt, hogy kitoltam a teraszra, 2 percen belül már aludt is, még télen is.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyedüli!
2010. júl. 7. 16:26
3/7 anonim válasza:
Ja! És mind a 4 gyerekem így aludt :))) szóval teljesen jó, hisz kint jó levegőn van legalább :)
4/7 anonim válasza:
Az én lányom is imádta. Mi is kertesben lakunk, nappal csak abban aludt el. A babkocsiban volt egy mózeskosár, de elég vicces volt már 9 hósan, kissé kilógott belőle, akkor tértünk át a benti altatásra. Nekem kellett tologatni, fagyban, szélben, esőben, 40 fokban. Kicsit untam is már.. de legalább jókat aludt, és max. két kört kellett menni a kertben.
Sokaszor csak kivittem, toltam egy kört, és ha olyan idő volt, akkor behoztam mózesetül, és aludt úgy. Azért is jó volt, mert így bárhová el lehetett menni, nem volt gond az altatás.
5/7 anonim válasza:
Èn is kint altattam kb 6 hós koráig. Akkor kezdtem meg a beszoktatást. Ő s durmolt 3 órát is, de csak ha mozgott a kocsi...fogytam is szépen:) először nehezen ment, de szépen megszokta.
6/7 anonim válasza:
Az én kislányom is abban aludt el 6 hónapos koráig. Én kint is hagytam a levegőn, igaz nyitott ajtónál, így bármikor rá tudtam nézni. Mikor már akkora volt, hogy forgolódott, bekapcsoltam a kocsiba, így nem esett ki, és nem is zavarta. 7 hónaposan szokott át a kiságyába, akkor már "vándorolt" álmában:-)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, az enyém is imád a levegőn aludni. De ha rossz idő lesz, meg ha kinövi a babakocsit be kell szoknia a kiságyba.
2010. júl. 8. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!