Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Baj van a gyerekemmel? Nagyon...

Baj van a gyerekemmel? Nagyon el van maradva?

Figyelt kérdés

Olvasom az Anya, taníts engem című könyvet, és hát nem megy. 3 éves a lányom.

Pl. vonal mentén kivágni valamit. Eddig nem adtam neki ollót, most próbáltam, de meg sem tudja fogni, nem is akarja, mert hogy neki azt nem szabad.

Tornászni. Max 2 percig figyel rám, addig csinálja szépen, de aztán elveszti az érdeklődését.

Színeket, állatokat felismeri, elég szépen fest, rajzol, ragaszt, nyomdázik.

Építeni egyedül nem akar, csak velem.

Dalokat is kéne tanítani, de nem tudok. Hogyan? Nem énekel velem. Néha énekelget egyedül, ha van kedve, de ha én kérem, akkor nem hajlandó.

Gyurmázni nem akar.

Ruhát hajtogatni, öltözni egyedül nem akar. Ha wc-re megy, akkor a nadrággal boldogul egyedül is.

Úgy érzem nem foglalkozom vele eleget, van egy kistesó is. De tényleg kellene már ezeket egyedül tudnia? Néha túlzásnak találom ezt a könyvet.

A státuszon egyébként nem mondta a védőnő, hogy baj lenne, habár a kérdéseire nem volt hajlandó válaszolni. Mindenre azt mondta, hogy nem tudom, nem, nem. Bár rajzolt neki, az nagyon megy, meg a szurtos petis feladatot is szépen csinálta.

Egyébként azt nem értem igazán, hogy miért az a válasz mindenre, hogy nem akarom, ne tudom. Meg sem akarja próbálni. Vagy ezek még túl nehezek neki?

2011. máj. 8. 11:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
hogy lehet az oviban leégni? végül is azért vannak ott óvodapedagógusok, hogy segítsenek, kár hogy többségében szarnak a kölyökre.
2011. máj. 8. 13:13
 12/12 anonim ***** válasza:
11.34-es vagyok,hidd el a társaságnak nagyon nagy tanító hatása van.szerintem pár nap alatt rá fog ő jönni neki mi az ami mégis teszik.mert más is csinálja.az én fiam is ilyen,amit nem akar azt nem is csinálja,szinte semmi verset nem mond vissza,aztán egy óvatlan pillanatban magától énekli mondja őket,másfél éves volt,amikor homokozót kapott sok homokozó játékkal,mivel ilyenje még nem volt be se ült,nem is érdekelte,hiába ültünk be hiába építettünk ő ugyan nem koszolja be a kezét,aztán jöttek az unokatesók,de jó milyen szép homokozó,aztán beültek játszani,és az én fiam kezét lábát törte hogy közéjük férjen,úgy csinálta élvezte a dolgokat mintha naponta 8 órát ülne kint,hát ilyenek ezek a gyerekek,ne félj az ovi miatt.nem lesz gond.
2011. máj. 8. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!