Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülők! Engednétek a 8éves...

Szülők! Engednétek a 8éves lánytoknak, hogy Harry Potter regényeket olvasson?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 13:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha érdekli.

Az külön jó, ha ennyire érdekli az olvasás 8 évesen.

2011. ápr. 29. 13:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szívesen olvasná, miért ne!
2011. ápr. 29. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha érdekli, nyugodtan! Fő, hogy van kedve az olvasáshoz. Az én lányom is ennyi idősen kezdte a regényeket, nagyon szeret olvasni, 11 éves.
2011. ápr. 29. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:

Persze!

Nemtom te olvastad-e, de ha nem, hát ne a filmekből indulj ki, a könyvnek sokkal gyerekközpontúbb a gondolat- és érzelemvilága. A humora is kifejezetten aranyos.

2011. ápr. 29. 14:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Az én lányom is ennyi idősen kezdte olvasni, ez volt az első könyv amit elolvasott. Pedig folyamatosan tukmáltam neki az én gyerekkori pöttyös és csíkos könyveimet, de azok nem kellettek.

Örültem neki, hogy végre olvasni kezdett, és úgy tűnt, hogy tetszett neki és ezáltal ösztönözte magát a további olvasásra.

Most 14 éves, egyedül jár könyvtárba, heti 3-4 könyvet biztosan kiolvas. Szerencsére ő nem csavarogni jár, hanem keresi a "tündés" és hasonló könyveket a könyvtárban:)

Sokat köszönhetek Harry Potternek:))

Amúgy a másfél évvel ezelőtti terhességem alatt én is kiolvastam az összes kötetet, semmi borzalmas nincs benne szerintem. Egy Cartoon Network (jól írtam?) rajzfílm sokkal szörnyebb:(

2011. ápr. 29. 16:01
 6/10 anonim ***** válasza:
27%
Nem mnden CN-es rajzfilm szörnyű.
2011. ápr. 29. 16:55
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

előző

Fiam 11, olvsóas renszeresen, jér az iskolai könyvtárban, járunk a FSZEK-be is, de pl semmi kivetnivalót nem találok abban, hogy nézi Clone warst.

11 évesen Star Wars "szakértő"

De ha megnézel egy magyar népmeséket, az is tele van horror dolgokkal(levágta fejét, megverte...)

2011. ápr. 29. 16:58
 8/10 anonim ***** válasza:

16.01-es vagyok!

Kedves utolsó válaszoló,

Miután én lányos anyuka vagyok (3 lányom van), nem ismerem a a "fiús" meséket. Tudom, hogy egészen más a fiúk és lányok érdeklődése ezen a téren.

Nem szeretnék vitázni a CN mesékkel kapcsolatban ( ráadásul ez a kérdés nem is erről szólt, mi itt csak nekiálltunk offolni), én csak annyit látok ezekből a rajzfilmekből, hogy iszonyú rémpofák riogatják egymást. Nem engedem a csatornát huzamosabb ideig nézni, ami azt jelenti, hogy 5 percet sem. Lehet, hogy van köztük nézhető, ezt nem vitatom, hisz nem ismerem.

Azt nem tudom, hol láthatnak a gyerekek régi népmeséket, erre sincs rálátásom mostanság. Mint írtam, a nagy 14 éves, a kicsi épp hogy elmúlt 1 éves, mostanában nem megy nálunk a mesecsatorna, csak az emlékezetemre hagyatkoztam.

Kedves Kérdező! Elnézést az intermezzoért!

2011. ápr. 29. 23:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, engedném, sőt örülnék neki, hogy olvas! A Magyar népmesékről annyit, hogy nekem 13 dvd-m van belőle és egyikben sincs sem horror, sem levágott fej!
2011. ápr. 30. 09:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen és nagyon örülnék, hogy 8 évesen szeret olvasni és elolvas egy hp kötetet, ami több száz oldal. Légy rá büszke. :o)
2011. ápr. 30. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!