Milyen márkájú zsírkrétát és ceruzát érdemes venni gyerkőcnek firkálgatni?
Figyelt kérdés
Amit én vettem nagyon vacak, olcsó is volt, de alig van színe.2011. ápr. 29. 11:51
1/5 anonim válasza:
Márkát nem tudok mondani, de olcsó volt a ceruza és a zsírkréta is, elégedett vagyok a minőségükkel. Papírboltban vettem őket, a ceruza 12 db-os 400 valamennyi volt. A zsírkréta 6 db-os, 600 valamennyi volt.
2/5 anonim válasza:
A herlitznek van egy fajta színesceruzája, ami kifejezetten tanuló ceruza. Háromszög a keresztmetszete, így könnyebb fogni, de a lényeg, hogy nem törik a hegye. De tényleg nem!
Az árát nem tudom, mi kaptuk, biztos nem olcsó. Viszont ha meggondolom, hogy ezt mióta használjuk, a hagyományosból azelőtt meg hány csomaggal elhasználtunk, mert folyton hegyezni kellett...
3/5 anonim válasza:
Crayola márka, szerintem jó, az óvodában láttam először, mert ott szinte csak ilyen márkájú íróeszközöket vesznek a gyereknek. A filc is jól kimosható a ruhából:)
4/5 anonim válasza:
Szia, zsírkrétából, ceruzából, filcből és kisollókból is a Crayolát veszem. Nagyon szép a színük, nem törnek (mert a kréta kicsi de tömzsi, gyerekkézbe való), és valóban a filc mosható. Az ollókkal is nagyon hamar megtanult vágni a lányom, aki nyáron lesz 3 éves.
5/5 Vedina válasza:
...Fejlesztő foglalkozásokon én is azt tapasztalom, hogy a gyerekek a legkönnyebben és a legszívesebben a Crayola rajzeszközökkel dolgoznak. Vastagságuk révén jól illeszkednek a gyermekkezekbe,a filctolljukkal még tükörre is lehet rajzolni, és vízzel lemoshatóak, kimoshatóak. Szóval szeretik a gyerekek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!