Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél évesetek titeket is...

Másfél évesetek titeket is húz, von? Mindenhova cipelne, akár fél métert is, de rángat?

Figyelt kérdés
Nem értem, ez normális? Nincs kistestvér, ketten vagyunk itthon. Nem igazán tudja magát elfoglalni,sokat játszom vele, de ha már leülök, már jön, fogja a kezem és húz. Nem érti meg hogy most nem megyek, akkor pedig hisztériába, és rángatózásba megy át.
2011. ápr. 26. 06:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Kislányom 23 hónapos, Ő is kb másfél évesen kezdte. Sajnos még most is tart...

Ugyanez mint Nálad.

Kicsit kivagyok én is, de remélem javul majd a helyzet.

AZ én kislányom mindenhol csinálja , a játszón is..

A Tied is?

2011. ápr. 26. 07:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyan ez, ha nem tudok menni, ahhor hasra vágja magát, és sikít. Majd elmúlik. Ami jó rá nála, az a figyelem elterelés.
2011. ápr. 26. 07:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Fiam ugyan ezt csinálja és hiszti a vége ha nem megyek. Ahogy előttem írták, csak a figyelemelterelés segít.
2011. ápr. 26. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Lányom 20 hónapos lesz, ő is csinálja és nála nem használ semmi!!! :-(

Mondjuk a játszón ő nagyon önálló és ügyes, nem nagyon hagyja, hogy beleavatkozzak a "dolgaiba". :-)

2011. ápr. 26. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Mint ha az én 22 hónapos fiamról írtál volna.

Én is mindent próbáltam már.

A pont az Í-re az, ha odamegyek vele ahova akarja és ott nekem kell játszanom, Ő meg nézi. Hát ezzel tényleg nem tudok mit kezdeni....

2011. ápr. 27. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!