A kisfiam, l,5 hete megvan fázva. Néha fújja az orrát (sárga váladék jön/, de egyébként nincs bedugulva. Viszont nagyon köhög hurutosan. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Voltam vele orvosnál,a tüdeje tiszta.Kap este sinecode szirupot/semmit nem használ/,meg fenistil cseppet és calciumot.Ezeket az orvos írta fel,az utóbbi 2-t a bőrgyógyász.De éjjel annyira köhög,hogy majd megfullad sokszor!mit csináljak?volt már így valaki?a torka nem fáj!2011. ápr. 22. 13:43
1/4 anonim válasza:
Köhögésre a Sinupret cseppek nagyon jó.Nagyon keserű,de lehet gyümölcslébe tenni.A sárga,sűrű orrváladék bakteriális fertőzésre utalhat.Ha láza nincs,eszik,játszik,jó kedvű nem tudsz mit tenni csak várni.Cebion csepp(20 és nem 10 csepp/napi 1*)Sinupret csepp(15 csepp/napi 3*).Ha jelentkezik orrdugulás tengervizes orr spray.(amennyiszer szükséges)Porszívózni folyamatosan az orrát,ha szükséges akár 15 percenként is lehet.Láz esetén orvos,mert akkor gyulladás lép fel és az már akár antibiotikumos kezelést is igényelhet.
Jobbulást.
2/4 anonim válasza:
Ja az lemaradt,hogy éjszakára a lándzsás utifű szirup(Jó éjt)nagyon jó még.
3/4 anonim válasza:
Én ilyenkor egy lábasban mindig forraltam fel neki vizet amibe ,nem kinevetni fogkrémet kevertem én azt tartom a legerősebb mentolnak,azt fel tettem a szekrénye tetejére és hagytam párologni.Annyira megkönnyíti a mentol a légzést,hogy szinte alig alig köhécselt éjjel.A másik dolog,legyen szó bármilyen köptetőről sosem szabad este adni csak délután az utolsó adagot,mert ingerli a gyerkőcöt és sokkal jobban köhög,éjjel nem is tud odafigyelni arra,hogy kiköpje a váladékot vissza nyeli ettől mép hányhat is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket!a fogkrém-víz arány mennyi?
2011. ápr. 26. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!