Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy vagytok ezzel az ovis...

Hogy vagytok ezzel az ovis kérdéssel?

Figyelt kérdés
Csak én vagyok ilyen ma beszéltem az óvonénivel, és már most sirok hogy oviba megy én nem lesz tovább velem itthon....:(
2011. ápr. 18. 11:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy fog szeretni mikor óvodába jár! Sajnos eljön ez az idő is.Jó helyen lesz,te pedig megnyugodhatsz,hogy jó helyen van.Sokat fog ott tanulni,meglepődsz,milyen ügyes lesz és majd ezek miatt sírj! :) Kitartást neked!
2011. ápr. 18. 11:52
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedves szavakat.
2011. ápr. 18. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyformák vagyunk. Ezzel én is így vagyok. Jövőre megy oviba, már most kész vagyok a gondolattól is. Bízom benne, hogy szeretni fog oda járni, és őt is nagyon fogják szeretni, mert szerintem ez a kulcsa mindennek.

Ha viszont belegondolok, hogy reggel egy órát, és este kettőt leszünk együtt, háááát..... sírok máris. :-((((

2011. ápr. 18. 12:15
 4/9 A kérdező kommentje:
:) Hát igen fiam most kérdezte és anya te is ott leszel velem? :( Nem kisfiam ott az ovonéni lesz és a barátok. Erre azt mondta hogy nem meg csak velem.. hmmmm.... Kitartás neked is.!!!!
2011. ápr. 18. 12:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Nagyon neház lehet elképzelni a kis gyerek fejükkel, hogy ha eddig együtt voltunk, akkor ezután hogyan lesz. Nálunk az Anna, Peti, Gergő mese közben szokta mindig megkérdezni a lányom, hogy az Anna anyukája hol van, merthogy nem látszik a képen amikor az oviba játszanak a gyerekek. Próbálom óvatosan adagolni, hogy ott csak a sok-sok barát, és a szerető óvónénik vannak. Anyuka majd siet érte délután, de azért a nagy kérdőjelek mindig ott vannak a kis szemében.

No valahogy túl kell ezen is lenni, és nem szabad belebetegednünk, mert azzal csak ártunk a gyereknek is, és magunknak is, de nagyon nehéz.

2011. ápr. 18. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
én már írattam gyereket oviba,és iskolába ide is meg oda is,én minden állomást megsirattam.minden lépcső messzebb visz tőlem bizonyos értelemben.nől és önálló lesz,más is hatással lesz rá,le kell róla vagdosni a vadhajtásokat.most megint itt álok.Valamelyik nap sétáltam 2 évesemmel,jött szembe az óvónéni és mondta hogy küldi majd az értesítés,vigyem beíratni a fiamat az oviba,mert téli,de most kell neki is.hát dobbant egyet a szíven,és egész nap nem voltam jó hangulatban.aztán persze belejön ebbe is az ember,de én azt hittem csak az első gyereknél van ilyen érzés,hát nem.!!!
2011. ápr. 18. 12:28
 7/9 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 18. 12:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!!!!
2011. ápr. 18. 12:39
 9/9 anonim ***** válasza:

én is így vagyok, bár nálunk még nem is biztos hogy mehet januártól (dec. tölti a 3-at), mert kistesó születik szepttemberben. majd jhéten derül ki, van e hely. szeretném is ha menne, tudom jót tenne neki, meg ő is várja, de magamban sírok. nagyon anyás volt a kezdetektől, sokáig együtt aludtunk....a napunk minden percét együtt töltjük mér majdnem 2,5 éve jóformán, persze most már az éjjelt nem (hálistennek), és amikor alszik. de egyébként...nagyon össze vagyunk nőve. ...

hiába lesz kistesó, az nem ő lesz már. a minap pakoltam a babaruhákat, és a lányosakat félreraktam, mert mint kiderült, most fiam lesz. hát vérzett a szívem. mindent azért raktam el, hogy majd a másodiknak....erre most már azokat sose veszi fel senki. összeszorul a szívem. de hát ez az élet rendje persze. :)

és jó látni, hogy egyre okosodik, ügyesedik. :))))

2011. ápr. 18. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!