Ovis kisfiúk körében melyek a közkedvelt játékok kis és középső csoportban? Köszönettel,
Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 12:02
1/3 anonim válasza:
szia
a fiam kiscsoportos ovis, 4 éves
legújabb kedvence fa összeépíthető sín, vonatokkal, hidakkal. Előtte utat épített, és autókkal játszott.
De szeret társasozni is, és dominózni.
Egyéb asztalhoz ülős játékot nem szeret. Néha kirak egy-egy puzzle-t, de rajzolni, színezni, gyurmázni, ragasztani utál.
2/3 anonim válasza:
Lego, építőkockák minden mennyiségben.
Sínpálya építők (fa, műanyag, mindegy).
Matchboxok, kisautók.
Kirakók, kártyajátékok, társasjátékok.
A mostani, új játékok közül nem sokat ismerek. Pl. a középsős fiam csoportjában a Bakugan nagyon menő, ő is mindig azt emlegeti, de nekem nagyon nem szimpi, ráadásul szerintem irreálisan drága.
3/3 Farkasné T. Tünde válasza:
A Thomas a gőzmozdony és egyéb társai. Tűzoltó Sem meg a Rolly. Kisfiam ugyan majd csak Februárban kezdi az ovit, de szerintem még sokáig a kedvence lesz. Az autókat és a repülőket is szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!