48 éves vagyok és 6 hetes terhes, még nem döntöttem el mit teszek. Van 2 felnőtt gyermekem és egy unokám. Ennyi idősen is fízetni kell az abortuszért ha mégis emellet döntünk a férjemmel? Köszönettel. Csné. Mária
igen. fizetni mindnen esetben kell...
Remélem azért odáig nem juttok el mégha nehéz is:-)
Pontozzatok le, de én látom a másik oldalt is, (félre ne értsetek, épp babát várok, szóval, érintve vagyok) szóval, közel 50 évesen gyermeket vállalni rendkívül nagy felelősség, és itt nem arra gondolok, hogy netán nem lenne egészséges a pici...hanem arra, hogy bármi történhet akár a kérdezővel, akár a párjával, és lássuk be, nagyszülőkorban egyedül egy picivel... és igen, a felnőtt testvérek biztosan szeretetben felnevelnék, de valóban jó lenne ez? Én úgy gondolom, gyermeket vállalni felelősségteljes dolog, persze, az életet védeni kell, meg az a közfelfogás, hogy az abortusz "szörnyű, gonosz" dolog, de nem biztos, hogy akkor vagyunk szörnyűek, ha MÁSKÉPP döntünk!
Kedves Kérdező! Dönts belátásod szerint, beszéljétek át, és akárhogy döntesz is, az lesz a jó döntés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!