48 éves vagyok és 6 hetes terhes, még nem döntöttem el mit teszek. Van 2 felnőtt gyermekem és egy unokám. Ennyi idősen is fízetni kell az abortuszért ha mégis emellet döntünk a férjemmel? Köszönettel. Csné. Mária
En is epp azon gondolkodtam, hogy nagyon teged akar anyukajanak, ha ilyen keson akar jonni...
Annyira szurkolok Nektek, hogy rendben legyen minden!!!
(ha lesznek megjegyzesek, ne foglalkozz veluk!)
Minden jot kivanok Nektek, es majd jelentkezz! :)
Egy 48 éves nagymama ne legyen már ennyire hm szentimentális. Illene már a földön vagy legalábbis a közelben járni.Ha a babák választanának szülőket, nem lenne annyi sanyarú sorsú gyerek.
És én nem csak a korod miatt gondolnám ezt át, hanem ha valaki ingyen abortuszt akar, gondolom nincs pár tízezer forintja erre, akkor miből akar felnevelni egy gyereket?
És hát valóban 70 leszel, amikor el kell indítani az életbe azt a gyereket képes leszel e rá? Vagy otthon kell maradnia és az anyját ápolnia, amikor élnie kellene.
Pontosan így gondolom én is. Valamiért jönni akar ez picurka.. Én ugyan csak a negyven küszöbén állok, 18 és 12 éves gyerekeimmel, de 26 hetes terhes vagyok. Nem terveztük, de rettenetesen boldogok vagyunk! Együtt járunk mindenhova , ultrahangra is bejött az egész család, fantasztikus volt. a védőnőhöz is jött velem a kisfiam, mindennel, a nyűgökkel együtt most vagyok a legboldogabb!A férjem a föld felett jár, 41 évesen és mindenkinek dicsekszik a mi kis Marcikánkkal!
Egyébiránt elképzelhetetlen lenne belegondolni, hogy nem vállaltuk volna....De ha nem tudod te felnevelni, nem gondoltatok az örökbe adásra? Mennyien szeretnének gyermeket és nem tudhatják meg soha ez milyen boldogság!!
Nekem van egy nagynénim aki 50 évesen szülte meg a harmadik gyerekét.A kislány egyidős az unokájával.Már 16 évesek és a legjobb barátnők.A nagynénim egyedül neveli,de így is több mindene megvan mint néhány más hasonló korú lánynak.
Ne foglalkozz a beszólásokkal.Persze lehet neked és a párodnak is akármilyen baja,de kérdezem én másnak nem lehet azért mert fiatal???
Én harmincon túl vagyok és most várom az első babánkat,biztos vagyok benne,hogy jókor jött :)
Kitartást és minden jót kívánok Nektek!
29hkm
a 17:22 nek üzenem, hogy inkább szerettem volna egy normális idös anyukát magamnak mint egy fiatal alkoholistát. Nem kéne itélkezni!!!
Felháborito!!!
Mennyi erdekes ember van!
Kérem irja meg, hogy döntöttek! Nagyon érdekelne. Minden jot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!