Hogyan szoktattad le gyermekedet az éjszakai ébredésekről? Mennyi idős volt?
Figyelt kérdés
Nem olyanok válaszát várom, akik gyermeke nem ébred(t)!!!
Azért érdekel, mert több olyan kérdést is olvastam, hogy 2-3 évesen még mindig ébrednek a gyerkőcök és nem tudom miért? Lányom 19 hós, ő hol ébred, hol nem. Nem tudom az okát. Viszont jó lenne, ha leszokna róla, mert nem igazán a kelés zavar, hanem hogy utána van amikor 1,5 órát fent van. Egyedül van a szobájában, de nevetgél, kiabál, magyaráz... Aranyos, csak így senki nem pihen. :-(
Nem nagyon vagyok híve a sírós módszernek, de már erre is gondoltam. Mert hogy éjjel ha felkel, még iszik tejitalt függetlenül attól, mennyit ivott lefekvés előtt.
Szóval kinél mi vált be?
2011. ápr. 18. 07:27
11/11 anonim válasza:
09:55: de nem jo raszoktatni, hogy ejjel igyon-egyen foleg nem 1 litert. Mi is kibirjuk ejjel ivas nelkul. Nem azt mondom, hogy gond, ha neha ker inni, ha tenyleg szomjas, de ha napi szinten ennyit ker, az csak rossz megszokas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!