Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szoktattad le gyermeked...

Hogyan szoktattad le gyermekedet az éjszakai ébredésekről? Mennyi idős volt?

Figyelt kérdés

Nem olyanok válaszát várom, akik gyermeke nem ébred(t)!!!

Azért érdekel, mert több olyan kérdést is olvastam, hogy 2-3 évesen még mindig ébrednek a gyerkőcök és nem tudom miért? Lányom 19 hós, ő hol ébred, hol nem. Nem tudom az okát. Viszont jó lenne, ha leszokna róla, mert nem igazán a kelés zavar, hanem hogy utána van amikor 1,5 órát fent van. Egyedül van a szobájában, de nevetgél, kiabál, magyaráz... Aranyos, csak így senki nem pihen. :-(

Nem nagyon vagyok híve a sírós módszernek, de már erre is gondoltam. Mert hogy éjjel ha felkel, még iszik tejitalt függetlenül attól, mennyit ivott lefekvés előtt.

Szóval kinél mi vált be?

2011. ápr. 18. 07:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
09:55: de nem jo raszoktatni, hogy ejjel igyon-egyen foleg nem 1 litert. Mi is kibirjuk ejjel ivas nelkul. Nem azt mondom, hogy gond, ha neha ker inni, ha tenyleg szomjas, de ha napi szinten ennyit ker, az csak rossz megszokas.
2011. ápr. 18. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!