Miért vesz mindent a szájába 3 éves nagylányom?
Nyáron már 3 éves lesz, és baromira idegesít, hogy mindent a szájába vesz, mindent nyalogat. Hol a kezét, öklét, hol a játékokat, cipzárat, cipőfűzőt, baba kezét, kanalat, bármit, ami a keze ügyébe kerül.
Se leszoktatni nem tudom róla, se nem mondja meg, hogy miért csinálja, se nem hagyja abba...
Amúgy nyálzik is, új szokása, hogy folyatja a nyálát és mindene nyálas, ez is idegesítő...
1 éve kint van minden foga, tehát foga nem jön...
szia!
talán ebben a korban vannak. Nekem augusztusban lesz három éves, de volt idő, nem is olyan régen, hogy ugyanezt csinálta. Bár ő nagyon cumis, és próbáltam akkoriban, hogy napközben ne legyen mostmár cumi, szerintem ő így helyettesítette. De aztán van egy vele egykorú kisfiú ismerős, ő most kezdte el ugyanezt. Az enyém már egyre ritkábban csinálja. Tudom, hogy idegesítő, mert nekem is égnek állt néha a hajam olyanokat nyalogatott, de aztán már leszokott róla. szerintem ő is lefog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!