Nem vették fel oviba a 2011/2012 nevelési évre a gyermekedet?
De az hogy lehet, hogy nem vették fel?
nekem tavaly utasították el a lányom, de én kisebb tesóval itthon vagyok, így nem volt annyira gáz.
Szerintem mindenképp fellebbezz, mert muszáj valahol helyet biztosítani nektek. Úgy tudom ilyen esetben a jegyzőhöz kell fordulni, ő meg tudja nézni, hogy hol van a környező ovikan hely, és odairányít.
érdekes, mi ma voltunk nyílt napon, itt előbb iratkozol be és utána függesztik ki a névsort.
Minden esetre próbáld meg a fellebbezést, mert utána már csak a magán óvoda van, ami pedig meglehetősen drága.
Persze, beiratkozol, leadod az igénylést, de a nésoron nem biztos, hogy rajta lesz a gyereked neve is, ha nem fért be. Ha rajta van, akkor mész be mégy egyszer aláírni valamilyen papírt.
Ebben az esetben, amit te beiratkozásnak írtál, az nekem a jelentkezés volt. beiratkozás számomra az, amikor már kiderült, hogy van hely és valamit csak alá kell írni az oviban. Nálunk így működik legalábbis, de ez kisváros. :o)
Szinte biztos, hogy az én lányomat sem fogják felvenni. Jún. 30-án lesz 3 éves, munkahelyem nincs. Két nap volt beíratás, 1. nap mentünk kora du. Mi voltunk a 18.-ak a 28 férőhelyre...
Szóval nem vagy egyedül.
Van is hova vissza menned dolgozni?
Ugyan is abban az esetben ha van munkád, és ezt igazolni is tudod kötelesek bevenni a gyermeket 3 éves korától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!