Mi a véleményetek arról a szülőről, aki szinte kiabálva beszél gyerekével reggelente az oviban? Hallottatok már ti is hasonlót?
Köszönöm a válaszokat!Kedves utolsó,van nekem is saját életem,mégpedig tele gondokkal,arról meg nem tehetek,hogy kezd abból elegem lenni,hogy minden reggel ezt a kiabálós apát kell hallgatnom,mikor viszem a fiamat.Kicsit már irritáló.Akarva-akaratlanul hallom,mit művel.
Egy másik válaszolónak:nem tudom,miért kell kiforgatni a szavaimat,én azt irtam,hogy előfordul,hogy én is kiabálok,de nem azt,hogy ordibálok állandóan,meg én itthon teszem,igen,miért tegyem máshol?Főleg nyilvános helyen,ahova jár a gyerekem?Úgy gondolom,senkire nem tartozik,ha valamiért dühös v.ok a gyerekemre,én nem fogok nekiállni kiabálni vele az oviban,mint ahogy valaki irta.
Az igaz,nem tudhatom én sem,engem miért beszélnek ki a hátam mögött,de ilyesmiért biztos nem fognak,hogy a gyerekkel hogy beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!