Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 16-18 hónapos gyermeketeknél...

16-18 hónapos gyermeketeknél már elkezdtétek a bilire szoktatást, vagy esetleg már szobatiszta?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 13:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2 éves és nem szobatiszta, néha belepisil a wc-be, ha olyan kedve van.
2011. ápr. 1. 16:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Azt olvastam, hogy 18 hónaposan érnek meg a gyerekek, és akkor se megy egyik napról a másikra. Én úgy voltam vele, hogy megvárom, amikor már érezni fogom, hogy eljött az idő. Most 26 hónapos. 1 hete vettem észre, hogy a nappali alvás alatt tiszta marad a pelusa. Ekkor határoztam el, hogy akkor hajrá, felkészült rá. 1 hét telt el azóta. Az utolsó 3 napban 1 pelust se használtunk el. Nappal és éjjel is bilibe pisil, kakil. Sőt, éjszaka nem is kell neki.Megérte várni, mert látod, megérett rá, 1 hát alatt eljutottunk odáig. El lehet kezdeni 18hónaposan, de akkor lehet, hogy hónapokig szenvedtek, a gyereket meg csak kudarc éri.
2011. ápr. 1. 17:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Én ma vettem a kisfiamnak egy bilit, 18,5 hónapos. De isten lássa lelkem, csak azért vettem, h ismerkedjünk, játszunk vele. Hazaértünk, betettem a nagy wc mellé, és elmeséltem neki h majd egyszer ebbe fog pisilni. Erre levetette velem a pelust és ráült. Annyira megörültem neki, h akkor is mondtam h majd oda kell pisilnie. És láss csodát, belepisilt, egymás után többször. Annyira boldogok voltunk, mert én annak örültem h oda ment a psi, ő meg annak, ahogy én örülök. Kb fél órát ezzel elszórakoztunk, közben mindig beleöntöttük a nagy wc-be, elbúcsúztunk tőle és lehúztuk együtt.

de igazából félek is, mert esküszöm h nem akarom erőltetni, nehogy baj legyen később. szóval tanácstalan is vagyok, h hagyjam, hagyj pisiljen oda ha akar vagy még várjunk.

2011. ápr. 1. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem szabad erőltetni a bilidolgot.Minden gyerek más,van aki 18 hósan,van aki 26 hósan kezdi használni.Nem csak testileg,de lelkileg is meg kell rá érnie.Ha valaki erőlteti azzal azt éri el,hogy akár hosszú időre is elmegy a baba kedve a bilitémától.
2011. ápr. 2. 11:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Az en kisfiam most 1eves es 2 holnapos.Mar 8 holnapos koratol kezdtem rarakni a bilira.Eloszor egy nap egyszer aztan mentunk felfele.Mar oda jutotunk hogy pelusba nem kakal.Olyan edi mikor kel kakajon hoza a bilikejet.Meg a pisilest kene megszokjuk de ahoz meg kicsi.
2011. ápr. 2. 12:19
 16/16 anonim ***** válasza:

kedves utolsó, te 8 honapos kora óta zaklatod a gyerekedet?

na majd jól vissza fog esni

2012. nov. 21. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!