16-18 hónapos gyermeketeknél már elkezdtétek a bilire szoktatást, vagy esetleg már szobatiszta?
Én ma vettem a kisfiamnak egy bilit, 18,5 hónapos. De isten lássa lelkem, csak azért vettem, h ismerkedjünk, játszunk vele. Hazaértünk, betettem a nagy wc mellé, és elmeséltem neki h majd egyszer ebbe fog pisilni. Erre levetette velem a pelust és ráült. Annyira megörültem neki, h akkor is mondtam h majd oda kell pisilnie. És láss csodát, belepisilt, egymás után többször. Annyira boldogok voltunk, mert én annak örültem h oda ment a psi, ő meg annak, ahogy én örülök. Kb fél órát ezzel elszórakoztunk, közben mindig beleöntöttük a nagy wc-be, elbúcsúztunk tőle és lehúztuk együtt.
de igazából félek is, mert esküszöm h nem akarom erőltetni, nehogy baj legyen később. szóval tanácstalan is vagyok, h hagyjam, hagyj pisiljen oda ha akar vagy még várjunk.
kedves utolsó, te 8 honapos kora óta zaklatod a gyerekedet?
na majd jól vissza fog esni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!