Nem, hisz a létfenntartási ösztön erősebb. Bár van néhány kóros szokás pl. anorexia, amikor tényleg a végletekig elmennk, de az már extrém dolog. Ha egy kisgyereknek adott az, hogy ehet, annyit amennyit ő akar, annyiszor, ahányszor csak szeretne és megfelelő minőségű ételhez jut, elmondható,hogy bár ehet a külvilág számára kevésnek tűnő adagokat, de éhen halni nem fog :)
2011. márc. 29. 09:15
2/5 anonim válasza:
Az én 2 évesem 10 kiló alatt van. Havonta 2-3 nap van amikor kb. annyit eszik mint egy normál 2 éves negyed adagja a többi 29 napon alig eszik valamit. Eddigm ég nem halt éhen. Ha eszik is összesen 4-5 féle ételt. teljesen vega, és irtó hosszú lenne a sor, h mi az amihez hozzá sem nyúl (tej, tejföl, sajt, vaj, húsok, felvágott, lekvár, puding, stb. nem folytatom mert hosszú)
2011. márc. 29. 14:25
3/5 Celestial válasza:
Vegyél neki Vitacolan szirupot, vidd sokat friss levegőre és ne erőltesd, hogy egyen, mert dacolni fog.
2011. márc. 31. 13:55
4/5 anonim válasza:
Az a kerdes, hogy tul sokat eszik? (Gondolom azert van ebben a kategoriaban(?)
Ha egy kisgyerek sokat eszik, szerintem elkepzelhetö, h egyhangu az etkezese, ezert valami neki fontos anyaghoz nem jut, ezt "keresi" vagy probalja potolni.
Javasoljak a valtozatos etkezest es szerintem jobb az elves elvezetere fektetni a hangsulyt, mint az egeszsegesre, persze modjaval. Fontos eletükben az utanzas, az etkezesi szokasokat is utanzassal tanulja meg, tehat ezt figyelni, ha valami nem okes, es a szülöknek a sajat etkezesen valtoztatni.
2011. márc. 31. 18:27
5/5 anonim válasza:
Tényleg kétértelmű a kérdés :)
Ha az a gond, hogy "leszokott" az evésről, akkor a válaszom, nálunk a Béres csepp jött be, attó evett többet, elötte fényevő volt. A vitacolan-tól fosott, mint a lakodalmas, de ez is gyerekenként változó...
Ha az a gond, hogy túl sokat eszik.... hát abban nem tok segíteni.. :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!