Más anyuka is tapasztalja, hogy a gyereke mellett szinte senkivel sem tud komolyan beszélgetni?
Hétköznap a férjem fáradtan hazajön, és már nyomul is rá a fiam. Így nyilván csak 'túlkiabálással' sikerül valamit mondanom. Aztán ha jönnek a nagyszülők, ők elsősorban az unokára kíváncsiak (ami természetesen érthető), így nekem megint csak pár odavetett mondat jut. A játszótéren is elsősorban a gyerekeket figyeljük, tehát az sem az a komoly, odafigyelős beszélgetés.
Észrevettem, hogy az utóbbi időben szinte senki sem beszél velem úgy, hogy teljes figyelmét nekem szenteli.
(Jó, azért a férjemmel szoktam normálisan beszélgetni... azért remélem, érthető, mire gondolok.)
sajnos én is át tudom érezni a szitut.
a gyerek mellett folyamatosan butulok. mert ugye próbálok neki minél egyszerűbben , érthetőbben beszélni, tőmondatokban, kevés szóval.
azt vettem észre, hogy nem tudok komoly összefüggő mondatokban beszélni. sajnos.
én is a férjemmel szoktam leginkább beszélgetni, meg anyukámmal, persze ő olyan típusú ember, aki mellett nehéz szóhoz jutni...
azért szeretek ide járni,mert oké, hogy gyerek témában, de legalább valami beszélgetés szerűségben van részem.
imádom a gyermekem, de ez tényleg borzasztó.
A nagyik messze laknak, a barátnőim szintén mind kisgyerekesek.
Én is fórumokat olvasgatok (szintén pótcselekvés).
Igen, ez így van.
Egyik barátnőmmel már meg is beszéltük, hogy mi akkor beszéltünk utoljára komolyan egymással, amikor még csak feküdtek egymás mellett a lányaink a nagyágyon, 2-3 hónapos korukban. Most 2 évesek a lányok, szóval nem ma volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!