Van, aki idén nyáron (= a legideálisabb időszakban) nem szoktatja még szobatisztaságra 2 év körüli gyerekét, mert úgy tapasztalja, hogy az még nem érett rá?
Köszi!
Tavasszal volt 2 éves a fiam. Kb. 3 hete elkezdtem próbálkozni. Első nap tökéletesen ment minden, az udvaron a megbeszélt helyre pisilt egész nap. (Biliről, wc szűkítőről hallani sem akar, hisztizik, ha csak hall is róla.) Másnapra mintha elfelejtett volna mindent, egész nap csak össze-vissza pisilt az udvaron és ha bejött, a lakásban is. Azóta is hiába a próbálkozás, nem szól, és felszólításra sem pisil, csak ha kell neki, de akkor össze-vissza, mintha meg sem hallaná, amit mondok. Megunta a "játékot". Sajnos nem jön be semmi trükk, hogy "a nagyfiúk már...", vagy "öntözzük meg a virágot", hallani sem akar a szobatisztaságról. A pelust egyébként szereti. Szóval egy időre "feladtam", már csak szellőztetem néha egy kicsit a fenekét, de nem is emlegetek semmit. Nagy úr a dackorszak :-(
Szia!Nekem 20 hónapos a fiacskám és a drága is úgy van ezzel az "ügyel",hogy ráér Ő még!Mikor elkeztük,hogy akkor bilibe pisiljen tök ügyes volt jó pár napig aztán egyik napról a másikra már rá sem ül.Ha a házban vagyunk akkor adok rá pelust viszont ha kint az udvaron akkor nem.
Lányom is télen lett szobatiszta.
Májusba volt 2 éves a lányom, kicsit se érdekli se a bili se a wc szűkítő. Várunk, nem akarom erőltetni.
Annyi a haladás. hogy pár napja szól ha bekakilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!