Hallottatok már 9,5 kilós 2 évesről?
Nem.
Lányom 1 évesn volt akkora, most 23 hónapos és 13,8 kg.
hallottál már 32 kilós nem anorexiás 19 éves lányról? a húgom az,
alacsony
lehet, hogy a babád is méretileg kissebb, mint a korosztálya? esetleg, koraszülött volt és még mindig kisseb mint a többiek?
ha ezzel valami komolyabb baj lenne, szerintem a doki, vagy a védőnő szólt volna.
szerintem a családban is van nálatok alacsony növésű, lehet pont ezt örökölte
a barátnőm kisfiam 2 éves lesz májusba, most kemény 8 kg.:D
egészséges, okos, eleven kisfiú, semmi baja. náluk valószínüleg az az ok, hogy gyorsabb az emésztése, ugyanis van, hogy 3x is kakil egy nap, viszont eszik rendesen.
szóval nem csak hallottam, láttam is.:)
ne aggódj!
Jaj de sokan válaszoltatok ilyen hirtelen! Ennek örülök, köszönöm!
Igen, nagyon picike hisz az átlag 2 éves 12 kiló és az átlag 1 éves 9,5 kilós. A kislányom 7800g volt 1 évesen és 74cm. Nem volt koraszülött sőt túlhordtam 1 héttel, 3160g-al és 52cm-el született és semmi baja nincs amiről tudnánk. Max. annyi, hogy a múlt héten derült ki, hogy "egy kicsit" asztmás. Állandóan fogzik, most megint kijött 2 foga így már 18 van de azért erre sem lehet fogni. Vérvételen már voltunk 15 hónaposan akkor tökéletes lett az eredménye. Most megint megyünk a jövő héten. Nagyon keveset eszik de nagyon keveset tényleg tehát nem csoda, hogy picike de azért aggódom miatta. :(
Ja és 84cm tehát nem látszik olyan nagyon vékonynak nem is mondja senki, hogy vékony pedig a súlya nagyon kevés.
Három évesen voltam 9 kiló.Szóval hozzám képest díjbirkózó a lányod:)
Fiam most (pont ma) 30 hónapos, és 12 kg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!