Hallottatok már 9,5 kilós 2 évesről?
Semmi baj,ne aggódj miatta!
Kisfiam 10kg,és 18hónapos elmúlt.Nekem is fura a batátnőm 17hós,14kilós lánya a törpe fiam mellett.De én is alacsony vagyok 150cm,és 48kg.
Köszi!
Örülök, hogy van más is aki ekkora. Én nem ismerek ilyen picit. Bár van egy ismerősöm akinek a 6 éves fia 13,5 kg. :O De azt nem tudom mekkora volt 2 évesen.
Nekem a fiacskám 1 évesen 8 kiló volt 2 évesen 10 :) Most 3 éves múlt 13 kiló. Nem alacsony, átlagos magasságú (most 103 cm, 1 évesen 82 2 évesen 94 volt).
Neki is gyors az anyagcseréje, 3 x kakil egy nap de teljesen normál állagút, voltunk kivizsgáláson is, nincs semmi allergiája vagy felszívódási zavara, vérképe tökéletes. Ő ilyen alkat :)
Férjem is ilyen volt, most is magas viszonylag vékonyabb alkat vagy inkább úgy mondom, elhízni nem fog:)
A lánykánk 1 éves 10.5 kiló 75 centis kis törpördög, látszik hogy neki nem lesz a súlyával probléma ( már ez hogy túl vékony lenne) mert kis tömzsi :))
Nem egyformák, pedig esküszöm ugyanúgy csinálok mindent és ugyanúgy előttük van a többféle étel, csak egyik rosszabb evő és rosszabbul hasznosítja másik meg jobban:)
Barátnőm kislánya állítása szerint 12 kiló (és 103 centis 3 éves kislány). Nem tűnik betegesen soványnak.
Szerintem teljesen normális ez az érték. A kisfiam kétévesen 10,5 kg volt.
A kalkulátorok pedig ahány féle, annyi eredmény.
Itt is van egy [link]
Szerintem sincs semmi gond a kislányoddal.
Nekem anyukám mesélte,hogy az én nővérem mikor ilyen pici volt szinte semmit nem evett.4-5 éves kora körül volt 11 kiló.De nem tudtak vele semmit csinálni.Bekerült a iskolába,meg megszülettem én,és onnantól kezdve elmúltak az étkezési problémái és rendesen evett mindent és hízott is.
Nekem most 21 hónapos a kisfiam 13 kiló és 95 centi.
1 éves korától ő sem hízott egy grammot sem, de semmi baja nincs.Most ez az év neki a növekedésről szólt.Eddig egy éves korától,11 centit nőt és még nincs két éves.
Ezt a növekedést biztos tőlem örökölte.Én általános iskolában egy nyár alatt kb 20 centit nőttem.Kizárólag azért ismertek fel mert természetes vörös hajam van és akkor én voltam az egyetlen vöröshajú a suliban.Általános 3 és 4közti nyáron.És persze velem sem volt semmi gond.
Ne aggódj nem fog így maradni a kislányod.Szépen elkezd majd hízni mikor eljön az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!