Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hallottatok már 9,5 kilós 2...

Hallottatok már 9,5 kilós 2 évesről?

Figyelt kérdés
Az én kislányom akkora. :(
2011. febr. 14. 13:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj,ne aggódj miatta!

Kisfiam 10kg,és 18hónapos elmúlt.Nekem is fura a batátnőm 17hós,14kilós lánya a törpe fiam mellett.De én is alacsony vagyok 150cm,és 48kg.

2011. febr. 14. 14:07
 12/22 anonim ***** válasza:
Kisfiam is ekkora:) Én nagyon picinek látom, más szerint egyáltalán nem az:)2 éves múlt decemberben.
2011. febr. 14. 14:08
 13/22 A kérdező kommentje:

Köszi!

Örülök, hogy van más is aki ekkora. Én nem ismerek ilyen picit. Bár van egy ismerősöm akinek a 6 éves fia 13,5 kg. :O De azt nem tudom mekkora volt 2 évesen.

2011. febr. 14. 14:14
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a fiacskám 1 évesen 8 kiló volt 2 évesen 10 :) Most 3 éves múlt 13 kiló. Nem alacsony, átlagos magasságú (most 103 cm, 1 évesen 82 2 évesen 94 volt).

Neki is gyors az anyagcseréje, 3 x kakil egy nap de teljesen normál állagút, voltunk kivizsgáláson is, nincs semmi allergiája vagy felszívódási zavara, vérképe tökéletes. Ő ilyen alkat :)

Férjem is ilyen volt, most is magas viszonylag vékonyabb alkat vagy inkább úgy mondom, elhízni nem fog:)

A lánykánk 1 éves 10.5 kiló 75 centis kis törpördög, látszik hogy neki nem lesz a súlyával probléma ( már ez hogy túl vékony lenne) mert kis tömzsi :))

Nem egyformák, pedig esküszöm ugyanúgy csinálok mindent és ugyanúgy előttük van a többféle étel, csak egyik rosszabb evő és rosszabbul hasznosítja másik meg jobban:)

Barátnőm kislánya állítása szerint 12 kiló (és 103 centis 3 éves kislány). Nem tűnik betegesen soványnak.

2011. febr. 14. 15:01
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normális ez az érték. A kisfiam kétévesen 10,5 kg volt.

A kalkulátorok pedig ahány féle, annyi eredmény.

Itt is van egy [link]

2011. febr. 14. 18:48
 16/22 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 1 évesen 8,4 kg volt. Most 21 hónapos, majd május elején lesz 2 éves és 11 kg. Én vékonynak látom őt.
2011. febr. 14. 22:26
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs semmi gond a kislányoddal.

Nekem anyukám mesélte,hogy az én nővérem mikor ilyen pici volt szinte semmit nem evett.4-5 éves kora körül volt 11 kiló.De nem tudtak vele semmit csinálni.Bekerült a iskolába,meg megszülettem én,és onnantól kezdve elmúltak az étkezési problémái és rendesen evett mindent és hízott is.

Nekem most 21 hónapos a kisfiam 13 kiló és 95 centi.

1 éves korától ő sem hízott egy grammot sem, de semmi baja nincs.Most ez az év neki a növekedésről szólt.Eddig egy éves korától,11 centit nőt és még nincs két éves.

Ezt a növekedést biztos tőlem örökölte.Én általános iskolában egy nyár alatt kb 20 centit nőttem.Kizárólag azért ismertek fel mert természetes vörös hajam van és akkor én voltam az egyetlen vöröshajú a suliban.Általános 3 és 4közti nyáron.És persze velem sem volt semmi gond.

Ne aggódj nem fog így maradni a kislányod.Szépen elkezd majd hízni mikor eljön az ideje.

2011. febr. 14. 23:09
 18/22 anonim ***** válasza:
Az én lányom 1 évesen 74cm és 7,9kg volt, most a 2 éves státuszon 86cm és 10,2kg. Vékony nagyon, ki is vizsgálták(ne tudd meg azt a hercehurcát..), de végül kiderült kutya baja, ilyen alkat. Szóval ha valaki nekem azt mondja, hogy az ő lányánál nincs vékonyabb nehezen tudom elhinni, mert a lányomnak szinte az összes csontja kilógott úgy, hogy zabált állandóan, mégsem beteg, hanem egyszerűen ilyen az anyagcseréje. Most kezdett el végre hízni, már nem kórosan sovány, van pici pocija, de még szerintem mindig jobb, mintha kövér lenne.(szomszédunk lánya fél hónappal idősebb és 93cm és 15kg..)
2011. febr. 15. 08:18
 19/22 anonim ***** válasza:
igen, 2 eves 2 honpos lanyom 10 kilo. ez van...
2011. febr. 15. 12:33
 20/22 anonim ***** válasza:
18:48-nak. Köszönöm ezt a kalkulátort. A vékonynak hitt gyerekem pontosan a zöld vonalon van. Tökéletesen megnyugodtam!
2011. febr. 15. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!