2 éves kisfiatok (februárban töltötte) mennyire érdeklődik a bili vagy a szűkítő iránt?
A kislanyom is februarban toltotte a ket evet.Kuzdunk mi is a bilivel,de semmi produkalas nincs.pedig mar nagyon jo lenne,mert van egy 1 honapos kisfiam is akit pelenkazni kell.
Mar nem tudom milyen modszerrel probalkozhatok.Jol jonne nekem is egy par jotanacs.
Az enyém igaz lány, 2 het volt 2 éves, de SEMENNYIRE:
Ha kakil a pelusba, akkor szól.
De pisinél nem.
Rá szoktam ültetni reggelente, ha nem sietünk, a bilire, de semmi.
Van, hogy ráültetem a WC-re is ,de ott se semmi.
Illetve múltkor-láttam, hogy reggel tök százraz a pelusa. ráültettem bilire, elkezdett csurgatni, amikor meghallotta hangját, felpattant és abbahagyta.
Átmentünka WC-re, de ott is csak üldögélt.
Néztem múltkor a babakönyvben, hogy 1,5 évesen a fiam már bilibe pisilt. Ő 21 hósan ment bölcsibe, és 2 éves kora után szobatiszta lett.
A 2 éves státuszon a doki azt mondta, majd nyáron, ah jó idő lesz próbálkozzunk, úgyhogy nem igazán izgat a dolog.
Az én lányom 1 hete volt 2 éves,ugyanott tart mint ti.
Szól ha kaka van,tudja mire való a bili,mert a babát,macit sokszor ráülteti pisilni.Néha eszébe jut,szól,hogy vegyem le a pelust mert a bilibe akar pisilni,rá is ül de fél perc után felpattan,hogy pisilt (persze nem) és csupasz fenékkel szaladgál a házban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!