Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Februárban lejárt kúpot...

Februárban lejárt kúpot felhasználnátok, végszükség esetén?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 08:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Pár nap múlva május .

nem használnám fel lehet már nem is hatna úgy .

2011. ápr. 22. 08:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem...
2011. ápr. 22. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem,de ha fel is használod a hatóanyagok már nincsenek benne.Egy gyógyszertáros mondta nekem.
2011. ápr. 22. 09:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, akkor inkább hűtőfürdő, szirup, borogatás.
2011. ápr. 22. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem. Inkább hűtőfürdő, borogatás. Ill. Nurofen, ha van otthon. Bár én mindig figyelem, hogy Nurofen legyen otthon, felírom a naptárba még a lejárta előtt pár héttel, hogy le fog járni, gyorsan beszerzem a másikat és ki is dobom a majdnem lejártat, nehogy ne vegyem észre és azt adom be neki. Ha lejárt, nem használ már. Meg bomlik, stb. Lehet, hogy ártasz is vele, nem véletlenül van rajta, hogy meddig használható fel. 1-2 nap nem nagy baj, de itt hónapokról van már szó.
2011. ápr. 22. 11:46
 6/6 anonim ***** válasza:
11:08-as vagyok, ha esetleg nem lázkúpra gondoltál, akkor is ezt írnám, akkor helyettesíteném szintén a kúpot sziruppal, összetört tablettával. (hányás ellen pld.)
2011. ápr. 22. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!