Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Februárban már meg kell...

Februárban már meg kell igényelnem a Gyest, ha márciustól megyek dolgozni? Lányom áprilisban tölti a 2 évet. Akkor is kaphatok Gyest, ha még akkor nem tölti be?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom csak heti 30 órát lehet Gyes mellett dolgozni. Ha mégis 8 órára vennének vissza, akkor nem járna a Gyes? A családi kedvezményt igénybe lehet venni Gyes mellett?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. jan. 11. 13:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is márciusban megyek vissza dolgozni. Voltam bent a MÁK-nál érdeklődni. Legkésőbb február elején igényeld meg a GYES-t,mert több hét az átfutási ideje. GYES mellett csak 6 órás munkát vállalhatsz,ha 8 órára mész vissza akkor nem jár a GYES. Igen a családi kedvezményt is igénybe lehet venni.
2011. jan. 11. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!