Hogy rakjam el a ruháit?
Figyelt kérdés
A kislányom kinőtt ruháit el szeretném rakni. Hogy, miben rakjam el, hogy ne molyosodjon be?2011. márc. 21. 10:00
1/6 anonim válasza:
Bevásárlóközpontokban lehet kapni légmentesen záró csomagokat,amiből porszívóval kiszívod a levegőt.Gyerekruhát nem,de pl ágyneműket szoktam ilyennel eltenni...
2/6 anonim válasza:
én nagy zsákokba,dobozokba raktam eddig a fiam ruháit,de már annyi van,hogy nem férnek el,igy szeretnék venni vákuumzsákot,abba átpakolom.csak nem tudom h pl tescoba,intersparba vagy obiba lehet e kapni,mert felénk ezek vannak.szerintem praktikus,mert kisebb helyet foglal,meg az sem hátrány h mivel légments kicsi az esélye h bepenészesedik a ruha
3/6 anonim válasza:
hú..... én erre még nem is gondoltam. Moly, penész, stb.
Eddig zacsiba raktam, aztán papírdobozba v. csak simán dobozba.
4/6 anonim válasza:
Én cipzáras zsákokba raktam, amikor az ágyneműnket vettük ezekbe voltak becsomagolva. A porszívózás jó ötlet a légmentesítéshez.
6/6 anonim válasza:
Az elrakott ruháknál ne használj öblítőt,mert besárgulnak tőle a ruhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!