Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan és miben rakjam el...

Hogyan és miben rakjam el kislányom kinőtt ruháit hogy ne essen kár bennük?

Figyelt kérdés
Szeretném megőrizni őket a 2. gyereknek, mert nagyon sok szép ruhácskáról van szó. Kb 2 évig kellene tárolni.
2010. febr. 28. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
szia, én nejlonzsákba raktam őket, úgy hogy teljesen zárt legyen mindenhol. 3 évig a francia ágyunk ágyneműtartójában voltak. Most, hogy elővettem, át kell mosnom őket, frissítés képen, de bajuk nem lett.
2010. febr. 28. 15:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Vannak jó kis pelusos dobozok, de ha nincs akkor banános/TV-s/elektronikai cuccos doboz, vastag szemeteszsákkal kibélelve, bele a ruci, tetejére szintén vastag nejlon, cellux-szal körbenyalni és késsssz! :)
2010. febr. 28. 15:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek hogy van több esély rá, hogy ne károsodjanak: ha légmentesen vmilyen zacsiba teszem bele, vagy ha csak dobozba, és csinálok rá sok lyukat, hogy járja némi levegő?!
2010. febr. 28. 15:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem valami természetes anyagba tegyed és jól szellőző helyre. Úgy értem, hogy száraz hely legyen, akkor elég egy papírdobozba, vagy papírszatyorba elrakni. Ha újra előveszed, úgyis át kell mosni, vasalni és minden rendben lesz.
2010. febr. 28. 15:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Anyukám mesélte, hogy ő mindig papírdobozba tette a kinőtt ruháinkat, és az jó volt.Úgyhogy én is beszereztem egy-két dobozt.Most azokba gyűjtöm.
2010. febr. 28. 15:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Én kukazsákba tettem, és sajna most elővettem és nagyon sok fehér ruha már besárgult. pedig még csak 10 hónapja raktam el őket. Lehet én valamit nem jól csináltam? Szia
2010. febr. 28. 17:05
 7/10 anonim ***** válasza:
én papirdobozba tettem, a dmes pelusok dobozába :) semmi bajuk nincs, csak át kell mosnom nemsoká a kistesonak. :)
2010. febr. 28. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:
A sokáig elrakott ruhákat nem szabad öbliteni,vagyis öblitőt használni,attol sárgulnak be.Tesóm 2évig tárolta nekünk szemeteszsákban volt,semmi bajuk nem lett.
2010. febr. 28. 17:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt hallottam, hogy vasalni sem szabad eltevés előtt, csak mosni. Arra figyelj, hogy jó száraz legyen mindegyik ruha, és száraz helyen is tartsd.
2010. febr. 28. 17:56
 10/10 anonim ***** válasza:
A nővérem zsákba tette anno.Most 12 éves a nagyobb lánya,és semmi bajuk a ruháknak.Ezeket adom most a lányomra,1 éves.
2010. febr. 28. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!