Az óvodában ülve vagy állva kell pisilniük a fiúknak?
Figyelt kérdés
Talán a higiénia miatt kell?2011. márc. 18. 08:26
1/6 anonim válasza:
Nincs megszabva.. Ahogy nekik kényelmesebb, ahogy otthon megszokták. Ebbe az óvónők nem szólnak bele :) egy óvónő anyuka
2/6 A kérdező kommentje:
A kisfiam még gyakorol de még csak ülve tud pisilni, szeptemberben megy oviba, remélem nem lesz baj?
2011. márc. 18. 08:28
3/6 anonim válasza:
Addig még sok idő eltelik, akár állva is megtanulhat piilni. De ha neki ülve fog tetszeni, abba se szólnak majd bele. Ilyesmit nm fognak az óvónők megváltoztatni. Az optthoni szokásokat tszteletben szokták tartani (persze, ami olyan). Most, hogy ülve pisil egy kisfiú, senni gondot nem okoz... Ne aggódj emiatt! első voltam
4/6 anonim válasza:
Nalunk ulve pisilnek, es igen higieniai okok miatt. Ettol fuggetlenul, ha valaki allva pisil, nem fogom lenyomni az ulokere. Viszont, ha osszepisil mindent, akkor megkerem, legkozelebb ulljon ra.
5/6 anonim válasza:
Én óvópedagógus vagyok és a mi ovinkban minden gyermek ülve pisil, még a fiúk is mert sokkal higiénikusabb és talán így egyszerűbb is nekik. Nincs belőle veszekedés mert különben sokszor mellé csurgatnák.
6/6 A kérdező kommentje:
Ülve nem lesz neki gond, ha meg állva szeretne akkor még van idő a gyakorlásra. :)
2011. márc. 18. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!