Megoldás lenne e ha meghívnánk otthonunkba a kisfiam óvónénijeit, hogy megbeszéljük az örökbefogadással kapcsolatos problémát?
Figyelt kérdés
A nevelési tanácsadóba irányítottak az oviból a kisfiammal,mert túlzottan elevennek találták.A pszichológus azt mondta,hogy komoly problémát nem lát a kisfiún,be is hívta az óvónéniket,hogy elmondja mire jutott és hogy mit javasol hogyan probálják a kisfiam mozgásigényét kielégíteni.Az óvónénik számára ekkor vált nyílvánvalóvá,hogy örökbefogadott kisgyerekről van szó,valamiket azért hallottak rólunk,nevelőszülőnek hittek bennünket,ekkor nehezményezték a pszichológusnak,hogy hiszen ők nem is ismerik a családunkat és nem is tudták,hogy a kisfiú örökbefogadott lenne,azt mondták,hogy ez azért számítana,mert nem tudják hogyan beszélhetnek a csoportban a terhességről,tud e egyáltalán a kisfiú arról,hogy őt örökbefogadtuk.Természetesen tud róla,a korosztályának megfelelően elmondtuk neki.Az oviban mikor a nevelési tanácsadóba irányítottak bennünket kértek születési zárójelentést azon is volt rá utalás "3. gondozatlan terhességből született,az anya le kíván mondani a gyermekről" ,tehát nem titkoltuk.Azt mondta a pszichológus,hogy elvárható lett volna,hogy leüljünk én és a férjem még a kezdetekben az óvónénikkel,hogy elmondjuk,hogy ő örökbefogadott gyerek,mi nem akartuk ezt túlhangsúlyozni.2011. márc. 6. 19:02
21/21 A kérdező kommentje:
13:19
Teljesen jó lett az IQ teszt eredménye,mondtam is a pszichológusnak,hogy nem értem ,hogy miből következetettek arra,hogy értelmileg baj lenne a gyerekkel,mert nagyon jó a memóriája,azt mondta a pszichológus,hogy nem ismerik ezek szerint a gyereket egyáltalán,nyugtatott,hogy az óvónénik csak jót akarnak...
2011. márc. 7. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!