Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megsűrűsödik a haj, ha lenyírj...

Megsűrűsödik a haj, ha lenyírjuk egész rövidre?

Figyelt kérdés
Kislányom 2 éves,és az anyósom hajtogatja ,hogy nyirassam le egészen rövidre a haját,hogy megsűrűsödjön neki.
2011. febr. 28. 08:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én fodrász vagyok és tudod ezt mondták régen, de mi azt tanultuk attól a haj nem lesz sűrűbb, csak úgy fog látszani, mivel a töredezett részeket levágják róla, de attól még nem nőnek új hajhagymái mert le van vágva.
2011. febr. 28. 08:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kiskoromban nekem is mindig levágták a hajam. Szőke, vékonyszálú és ritka még mindig, semmit sem javított a helyzeten, csak még csúnyábbá tett, mindig fiúnak néztek, nagyon rossz érzés volt. Én nem ajánlanám, javítani a helyzeten nem fog, maximum majd az évekkel besűrűsödik, de egy vágástól nem fog.

Ne legyen teljesen rövid, legyen azért lányos, de ne teljesen rövid, úgysem segít.

2011. febr. 28. 08:45
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Nem sűrűsödik meg. Anyósnak meg mondd meg, hogy vágja cska a saját halyát, amilyenre akarja....
2011. febr. 28. 08:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

ez a genetikán múlik és nem hajvágáson. ha neked nem macerás a hosszú haj, ne vágasd le anyós bármit is mond.

anyós belegonlt már, hogy a 2 éves kislány hogy érezné magát hirtelen Pistikének???

2011. febr. 28. 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

nekem mindkét gyereknél bejött. Vékony, semmilyen babahajuk volt és egy éves korukban levágtuk és utána besűrűsödött. Teljesen más lett a hajuk, nem olyan vékonyszálú, és nem áll égnem minden egyes szál.

Úgyhogy én úgy tapasztaltam teljesen más lett. De ez persze az első vágásra igaz. Utána már olyan maradt.

2011. márc. 1. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem.Soha nem nyírtuk le,dús haja van,és vastag szálú
2011. márc. 1. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Nekem sosem vágták, amióta az eszemet tudom, nem is engedtem, és nem panaszkodok a mennyiségére... Bnőmnek 5 éves koráig rendszeresen borotválták, de alig van haja... Genetika...
2011. márc. 1. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek. az én nagy lányomnak is vacak haja van, de azt mondta a fodrász, hogy majd ha nagyobb lesz akkor a hormon változásoktól is vastagabb szálú lesz esetleg. remélem:)
2011. márc. 2. 05:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Anyosod nem tudja, hogy nincsen igaza.

En is megdobbenek, hogy milyen sok anyuka hisz ebben a meseben.

Az eredmeny az, hogy 1-2-3 eves gyerekeknek idetlen haja van jo sokaig, mert ugy-e nem is nagyon turik a hajvagast, legalabbis az enyem nem.

A lanyom 2 eves es 3 honapos es szinte a hata kozepeig er mar a haja. Es kb fel eve eszrevettem hogy egnek allnak az uj pici hajszalai. Na ha azok lenonek majd akkor bizony sokkal dusabb lesz a haja, de nem a vagastol.

2011. márc. 2. 16:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!