Balettozhat vagy nem?
Nyugodtan elkezdhet, de már balett-táncos nem lehet belőle,mert akkor más 3 évesen el kellet volna neki kezdenie. Mellette meg sokat is fogyhat. (Én idén kezdtem el és 2 hónap alatt 7kg fogytam)
16/L
Szia,
10 évesen 158 cm? Jó magas!
Még simán balettozhat, még ezután fog alakulni, nőiesedni, vékonyodni. Eredményes is lehet még!
Nem vékony? Én 158 centihez 63 kg vagyok, na én nem vagyok sovány... de a lányod....
Miért ne balettozhatna? Balettozzon!
A balettban nem az a lényeg elsősorban, hogy gebe lányok járjanak oda. Nagyon hasznos a testtartás javítása szempontjából is. Sokat tanulhat ott a lányod, nyugodtan írasd be. Ha nem lesz hozzá megfelelő alkata vagy tehetsége, legfeljebb nem lesz belőle híres balett táncos. De attól még nyugodtan csinálhatja, ha kedve van hozzá.
158 cm-re és 45 kg-val pedig nagyon is vékony. Több mint 6 kg-mal van lemaradva az ideális testsúlyától.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!