Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom haja hátul mindig...

Kislányom haja hátul mindig nagyon összekócolódik, mivel lehetne ezt elkerülni?

Figyelt kérdés
Van gyerekeknek hajbalzsam vagy valami jó sampon erre?
2011. febr. 22. 17:42
 1/2 anonim ***** válasza:
szia!szerintem minden hajmosásnál tegyél a hajára egy pici hajbarzsamot.majd miután azt leöblítetted fújjál a hajára kifésülő spray-t.így már biztos hogy jobban ki lehet majd fésülni.napközbe is fésüld ki legalább egyszer a haját.mást nem tudsz csinálni mivel játszás közben könnyen összegubancolódik.
2011. febr. 22. 18:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet kapni ilyen spréket, amiket száraz és nedves hajra is lehet fújni, könnyebben ki lehet vele fésülni a hajat.

Nagyon szeretem, mert a lányom (26 hós) haja alvás után rendszeresen berasztásodik hátul, de csak odafújok a spricnivel és már fésülhetem is :)

DM-ben van vagy 5 féle, 4-5-600 ft kb.

2011. febr. 22. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!