A mostohaapám megtépte a kislányom, mit tennétek?
Én olyan Tom és Jerrysen csapnám pofán egy serpenyővel, lehetőleg duplafalúval, hogy fájjon.
Viccen kívül, ha iszik és agresszív, akkor ennél csúnyább dolgokra is képes (lehet, ne adja az ég...)
Nem tudnék nyugodt lenni ezek után, ha ott a kicsi.
Egyébként bevezettem nálunk is, hogy aki ezt a küszöböt átlépi, az nem lehet ittas és pont. Volt már, hogy majdnem a baba itta meg a levét az idióta rokonok részegségének, szóval megértelek titeket abszolút.
Mennyi idős a kislányod?
Az biztos, hogy hirtelen Én is adtam volna az öregnek. Csatlakozom az előttem szólókhoz, Én sem vinném oda többet! Inkább szállítanám Anyukámat 2x és tudom biztonságban a gyerekem, mint egy ilyen kiszámíthatatlan ittas, vén f@sszal legyen egy légtérben. Szerintem a kislányod sem megy oda többet önszántából!Anyukád esetleg nem tud busszal hozzátok menni ha szükség lenne rá? Haza meg hazavinnétek Ti és akkor olyan mintha Anyukádéknál lett volna a kicsi ha az utat nézzük!
Nem, igazából még nem fordult elő vele, most én is meglepődtem, nem szokott agresszív lenni. Csak azon durrant el az agya, hogy a gyerek ellentmondott neki.
Állítólag úgy volt, hogy kért levest, megkóstolta, aztán azt mondta, hogy nem ízlik, nem kéri.
Erre az öreg elkezdte mondogatni, hogy márpedig igenis megeszed. A lányom meg mondogatta, hogy nem és nem. Akkor megkérdezte, hogy na itt itt a főnök? A lányom meg vagányan rávágta, hogy én. Ezen az öreg nagyon kiakadt, mert hogy milyen szemtelen, neveletlen gyerek. És jól meghúzkodta a haját.
Mondjuk az igaz, hogy anyukám soha nem szól neki vissza, ha látja, hogy ivott. A gyerek meg ezt ugye nem érti.
Én sem mondtam neki semmit, de majd ha legközelebb józan lesz, azért megmondom neki a magamét.
A lányom szeretne menni máskor is, mert a mamát nagyon szereti, meg ott lakik még a húgom is, őt is imádja. Viszont azt most mondogatja, hogy a papát nem szereti.
Nagyon haragszom rá, hogy ilyen, mert most akkor hova teszem, ha beteg a gyerek? Anyu biztos, hogy nem fog ide jönni, annál kényelmesebb. Akkor nekem kell itt helyben keresnem valakit, aki vigyáz a gyerekre.
3,5 éves egyébként, most kiscsoportos. Nagyjából többet van itthon, mint az oviba. Volt mostanában hányás, hasmenés, most kötőhártya-gyulladás, abból már kikeveredett, de már köhög is. Szóval szerintem ma megint mondják majd az óvónők, hogy inkább ne vigyem, mert beteg.
Na ez meg főleg undorító, hogy azért bántani egy gyereket, mert vmit nem akar megenni... Ezt utáltam én is a legjobban kicsi koromban, mikor erőltették a kaját, aztán meg bünti is volt, ha nem ment.
A részeg emberektől meg valahogy ösztönösen irtózom.
Kedves "papa" jól megalapozta a további kapcsolatát a kislányoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!