Tényleg elkényeztetem?
Figyelt kérdés
Van egy 5 éves lány unokatesóm és mivel én egyke vagyok,ezért rengeteget van velem és az anyja szerint elkényeztetem.De egyáltalán nem rossz,nagyon aranyos.Az anyukája szinte alig van vele,mert sokat dolgozik,ha otthon van,akkor is takarít,főz,az unokatesóm pedig a nagyijával van otthon.Néha hétvégenként,ovi után én vigyázok rá,akkor pedig kifestem a körmét,megcsinálom a haját,néha kisminkelem,sétálunk a városban és néha veszek neki pár dolgot.Múltkor megtalálta a régi iPodomat és nagyon megtetszett neki,nekem pedig úgy is van már egy új,ezért odaadtam neki és rátöltöttem pár dalt,amit szeret.Amikor otthon megtalálta az anyukája,felhívott és kérdezte tőlem,hogy miért adok neki ilyen drága dolgot.
Tényleg elkényeztetem?
14/L
2011. febr. 19. 17:41
11/12 anonim válasza:
Ezek amit csinálsz nem nagy dolgok.Engem is mikor kicsi voltam nagyobb unokanővéreim vettek körül és ugyanezeket csináltuk (min 10 év korkülönb.)Persze amit mondtál tényleg nagy ajándék, lehet nem kellett volna, de a többi csajos dolog.Én nem látok benne semmi rosszat!
12/12 anonim válasza:
Nagyon kedves tőled, hogy így szereted a kicsit. Az iPod kicsit túlzás volt, de a többivel nincs gond. Időnként az én két éves lányom is kéri, hogy őt is sminkeljem ki, fessem ki a körmét stb. Ezt látja tőlem és ő igazi kislány:)Amúgy meg a gyerkőcök tudják, hogy kivel mit engedhetnek meg maguknak. Pl. a kislányom tudja jól, hogy az apukájától kér valamit szinte biztosan megkapja, de tőlem nem is kér olyasmit, mert tudja, hogy én nem engedem meg. Szóval az unokahúgod is tudja, hogy veled lehet sminkelni, de az anyukájával nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!