Mennyi ruhája van 2-2,5 éves kisfiatoknak?
2,5 éves, de lányom van. Sok ruhája van, mert használtan, olcsón, sokszor csomagban veszem őket.
Mosni majd minden nap mosok, mert mindig van valami, főleg mióta nem pelusos éjjel, ha bepisil, mosok egyet, hogy megszáradjon, vagy ha kislányom átázik, akkor is plusz hirtelen mosás.
Nadrágja sok van, sok vékony, itthonra, ha meleg van, sok olyan, amit a bölcsibe is fel tud venni, sok olyan, ami még nagy, vagy csak itthonra adom rá, mert elég lógós már, vagy foltos.
Van 9 bugyija, kb annyi zoknija, sok harisnyája, atlétája is sok van, hosszu ujju felsőből van 3 stóc a szekrényben, rövidujjuból 2 stóc, ujjatlanból 1 stóc. 1 stóc rövidnaci, 1 stóc szoknya, plusz a ruhák vállfán. Van 3 kabátja, 3 télicipője.
De ezeket vagy kaptuk, vagy hasznltan vettem, szóval semmi nem új. Ezért van sok ruha, van amit nem is használ..
Én is használtan veszem, de csak újszerűeket.
Tavaszra:
2 átmeneti kabát
1 mellény
8 béleletlen farmer
2 vékonyan bélelt farmer
8-10 kötött, polár pulcsi utcára
1-2 sapka
Itthonra:
6-7 melegítő nadrág
10 body
6-7 vékony hosszúujjú felső a bodyra
10 pár zokni
25 hónapos
Az én fiamnak is sok ruhája van. Rengeteget örökölt unokatesóktól, és sokat vettünk is neki. Ő még pelusos, most próbálkozunk a szobatisztasággal.
Neki általában hetente 1x mosok, de van hogy 2 hetente. Sok badyja van, ujjatlan, rövid ujjú és hosszú ujjú is. Pólók legalább 25, farmer 10, melegítő 15, bugyi 20, zokni 25 pár, ing 5, pulcsi legalább 30-35, mellény 10, overál 2, kabát 3, sínadrág 2, bakancs 1, hótaposó 2.
Eddig egy nagy 2 ajtós, 5 polcos szekrény és 1 kisebb akasztós volt neki tele. Mivel jön a tesó, most vettünk új bútort, ahol az volt a fő szempont, hogy sok hely legyen pakolni.
2 vagyok
cipő: 2 pár/ évszak
nyáron 4-5 pár szandálja volt
ezeket újonnan veszem
2 naponta mosok
szerintem annyi amennyi kell.itthonra:8-9 pulcsi,inkább pólópulcsi,és 1-2 vastagabb,kb 10 bady,20 pár zokni,kb annyi kis gatya is.8-10 póló,8-9 nadrág.2 overall,2 télikabát,2 átmeneti kabát.
És kicsit kevesebb elmenős ruhája van,de kb ugyanennyi.Azok mind jó állapotúak,elmenősben még van pár bélelt nadrág is.
Szia!
Nagyon sok ruhát összevásároltam neki előre,a 30-40%-át felvétel nélkül ki is nőtte a télen:(!
Közben belenőtt a bátyus elrakott ruháiba is,így mindig mindenből több van,mint kellene.
Én 4 naponta mosok(4-en vagyunk),a picinek napi 1 zokni,body fogy,még pelenkás.
Törölközőket is 4 naponta mosok,néha közbe jönnek még nagyobb/vastag ruhák is,azokat is külön mosom.
Heti 4x-5x mosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!