2,5 éves kisfiatoknak mennyi ruhája van vagy lesz most télre őszre?
Igaz, az én fiam még csak 2 éves, de írok, ha nem gond.
Rengeteg ruhája van, neki egyedül több, mint nekem a párommal összesen. :D
Szóval, most őszre, itthonra: melegítőnadrágja van 10, harisnyája 5, póló kb. 10-12, vékony pulcsi az is vagy 8, vastag pulcsi 10 biztos, de lehet, hogy több, bodyja nincs, mert szobatiszta, és macerás lenne, cipője itthoni 2 van, télre 2 kantáros nadrág, 3 kabát, egy egyberészes overall...
Elmenős: 2 atléta, 5-6 póló, 12-15 pulcsi (véknyabb-vastagabb, kötött, mind bele tartozik), 2 harisnya, 2 cipő, 2 átmeneti kabát, őszi nadrág (farmer, bársony nadrág) 5-6 db, bélelt nadrág 4-5db, egy vastag együttes, ami nem overall, hanem bundabéléses kantáros nadrág és ahhoz kabát. Egy téli kabátot kell még vennem.
Zokni 8-10 pár, alsógatya 10-12 db. Itthonra van még 2 papucsa is.
10-15 alsónadrág, kb. 20 póló, 5 trikó, 3 ing, 15 vékony, 15 vastagabb pulcsi. Egy farmer, 10-15 pamut nadrág, egy kordnadrág, egy vastag kabát, egy pufi mellény, egy gumicsizma, 4-5 benti cipő, 3-4 kinti cipő, 5 harisnya, legalább 25 pár zokni.
Ő a harmadik gyerek, tehát sok ruhát a tesóktól örökölt.
Köszönöm a gyors válaszokat anyukák:)
És hányszor mostok és vasaltok egy héten?
2 éves a fiam, még pelusos.
- hosszú ujjú body 9 db
- rövidujjú póló 5 db(bodyra szoktam ráadni itthon)
- hosszú ujjú póló 7-8 db
- harisnya 4 db, lábfej n leggins (vastag harisnya anyagú)4 db
- zokni 5 pár vékonyabb és 6 vastagabb, 2 pár vékony térdzokni
-pizsama 3 szett meleg és 3 szett vékonyabb
- ünneplős kardigán és pulcsi 1-1 db, kötött és thermopulcsi 6 db. Ezek vegyesen kardigán v bebújós fazonúak, különböző vastagságúak, kapucnisok v anélküliek...
- melegítőnadrág, illetve szabadidőgatyó 5-6 db, ebből kettő bélelt
- kord, farmer és vastag vászonnacik 7 db
- egy orkánmellény, 2 átmenti kabát. Télikabátja 1 van és még 1-et vennem kellene neki. Kantáros overálnadrág 2 db van
-kesztyűje még nincs, se vékony, se vízálló, még ezeket is be kell szereznem.
- átmenti sapi 2 db, vastag sapi 2 db, sál 2 db (nem fogja hordani...), nyakba való kendő 5 db
- átmeneti cipő 2 db, téli bakancs 2 db, itthon egyenlőre a nyári szandiját hordja, mert a mamuszt/benti vászoncipőt nem tűri meg a lábán, a papucsát se hajlandó felvenni.
- gumicsizma, esőkabát, kis esernyő is van
ja, meg egy tucat "jelmez", mostanában mindig beöltözik, tegnap pl sárga kockás ingben aludt, mert ő volt Bob mester, hétfőn meg egész nap egy csíkos trikóban meg kendőben, és egy plüsspapagájjal kalózkodott :-)
13.10-es vagyok megint
naponta v kétnaponta mosok rájuk, van egy 3 éves ovis nővére is úgyhogy van mosnivaló bőven.
vasalni csak a férjem ingjeit szoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!