Vennétek babát 2,5 éves kisfiatoknak?
4 hónapos a kishuga, azóta mindenben a babát keresi, ragaszkodik a lego babához, baba figurákhoz, most pedig odavan ilyen babáért.
Kék színben megvennétek neki?
Kislányunkat sokat cipelem, lehet, hogy ezért akar ő is babát cipelni?
Mit gondoltok?
Ebben az esetben megvenném neki.
Ne érezze kirekesztettnek magát a babázásból:-)
Szerintem ez természetes ebben a korban Ő is ugyanazt szeretné csinálni mint az anyukája:-)
Később majd a huga eljátszik a babával.
A lego baba figurája nélkül nem alszik el sem. Állandóan keressük, hiszen csak pár cm és folyton "elvesződik".
Ez a nagyobb baba nem tűnne el állandóan.
Lesz egy komolyabb műtétje is, gondoltam, hogy akkor is jó lenne, akit ölelhetne.
Apukája lesz vele, én a kishuga miatt nem tudok vele lenni:((( a műtét után
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nekem a rózsaszín tetszene, de ugye a kék színűt vegyük?
Eddig csak "fiúsabb" játékai vannak és nem tudom eldönteni, hogy helyes -e babát venni neki, illetve melyik színűt?
Nyugodtan vegyél neki. Ebben a korban ez még nem tudatos a gyerekekben, nekem három fiam van, mind babázott és odavolt az Én pici pónimért...
Eljön majd az a kor, amikor minden lányos dolog ellen lázadni fognak, mert "fúj, lányok". :)
Szerintem vedd meg neki nyugodtan, bármelyiket, a legjobb, ha ő választhatja ki. És nyugodtan vedd azt, ha a rózsaszínt kéri, akkor is. Semmit nem jelent.
Persze. Ő is babázni akar mint te. Én a lányomnak nagy dömpert vettem, mert tetszettek neki a kamionok.
Azt mondják minden fiúnak kell legalább egy baba és minden lánynak egy autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!