Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vennétek a helyemben a 8...

Mit vennétek a helyemben a 8 hós kisfiatoknak? Részl. Lennt

Figyelt kérdés

Hát szobhintát szerettünk volna találtunk is eggyet ami nagyon is megfelelt nekünk zöld és fekete szinben 25kg-ig jo több fokozatban dönthető strapabiró darab...viszont közbe jött a nagypapám temetése igy hozzá kellett nyuljunk az ajándékra szánt 12 ezer ft-hoz!Nem tudom mennyi lessz a koszorú,de biztosan nem olcsó..

Szóval kérlek adjatok ötleteket...teszvesz vatera nem érdekel mert megjártam velük!milyen ajándékot ajánlotok?

2009. dec. 21. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi a 8 hónapos keresztfiunknak egy a tescoban kapható plüss nagy békát vettünk. Azt húzhatja amerre csak akarja. hangot ad ki, ha megnyomod a kezét. 3ezer volt és kap még mellé egy plüss zsiráfot is.

A szüleitől ugróvárat kap. Az kb 5ezer volt. Kap még ruhákat és csörgőket, apróbb játékokat.

2009. dec. 21. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Igaz a mi fiunk csak 7 hónapos, de mi vettünk neki FP kocka faló vízilovat, a tescoban volt 5ezer. Kap még felfújhatós, csörgős, zenélős hengert ez is 5ezer körül volt. Ez mellett vettünk neki pizsamát (2ezer), bodyt (6db volt 5ezer), készségfejlesztő állatos játékot(3ezer). Kap pólókat ( 2 ezer), gatyákat (2ezer), autósülést(igaz ez elég drága 28ezer), készségfejlesztő kockákat (FP 3ezer körül) még van egy két apróság
2009. dec. 21. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Én csak azért nem ajánlanám a hintát,mert az én 4 hónapos lányom sincs már el benne.Egy darabig jó volt,de már egyszerűen utálja ha le van kötve.Szerintem kimászna belőle.
2009. dec. 21. 12:48
 4/4 anonim ***** válasza:

szia. mi az auchanban vettünk egy olyan ,,bébitaxit", aminek vonat alakja van, rá tud ülni (persze felügyelettel) és tudod tologatni rajta, meg vannak rajta mütyürkék amiket lehet bizergélni. ez nem volt 3000 Ft.

kipróbáltattuk a kicsivel, és annyira tetszett neki, hogy alig volt szívem eltenni, hogy a Jézuska hozza.

sztem ez nagyon jó játék.

vagy szintén auchanban, vannak olyan bébijátékok, amik zenélnek, 1500 Ft-ért olyan játékot lehe venni, ami 2 nagy kulcsszerű valami, lehet rajta tekergetni , forgatni cuccokat, és zenél.

vagy tescoban van szintén zenélős játékok 1500 -2000 Ft-ért.

ezek nagyon jó dolgok, én ilyeneket vettem.

2009. dec. 21. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!