3 éves kisfiatoknak milyen szülinapi ajándékot vennétek? Konkrétan játékra gondolok!
legó,kocka játék,kirakó,távirányítós autó,rajztábla,
nekem lányom van,de amit én vettem az fiúnak is teljesen megfelel. a dobozára az volt ráírva:Farm . Ebből egy házikót lehet összerakni-vannak hozzá állatok is.
szerintem jópofa,de nehéz elmagyarézni hogy pontosan hogy néz ki.viszont nem olcsó,azt hiszem 6-7ezer Ft volt
Szia! én a fiamnak most egy útépítő markolót vettem, ami hangot is ad, vannak hozzá közlekedési táblák meg egy emberke. kap még egy olyan pisztolyt is, ami mindenféle "űr"hangokat ad - odavan érte, ruhaboltban(!) volt kitéve, azóta arról beszél. imádja most a Bogyó és Babóca, valamint az Anna és Pei könyveket is, nagyiktól kap majd.
szereti a legót, autókat, mindent amit szerelhet - bármilyen ilyesmi jó ajándék egy 3 éves fiúnak.
95%os siker: kisvonat, autók,konyha-vagy barkács,orvos készlet,lego-duplo ( nekünk nem is tudom milyen márkáju,talán duplos állatkertünk volt,na az baromi jópofa még én is el tudtam szórakozni vele:D) esetleg kis rajztábla,filctollak,zsirkréták. Ha van kedvenc rajzfilmje,akkor olyan játékok(pl thomas is szerintem elég népszerű a 3 éves korosztály körében:D)
ami még nagyon megy az a dinók:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!